Adolescența

Extras din proiect:

Adolescenta este varsta intrebarilor, a indoielilor.Noi, adolescentii, reprezentam viitorul acestei societati.Unii care sunt constienti de acest aspect, se straduiesc sa invete cat mai bine la scoala, sa urmeze un liceu bun si sa intre la facultate. Inerent la aceasta varsta apar tot felul de intrebari de genul: ''Cine sunt?", "De ce trebuie sa tin cont pentru a lua o decizie corecta?", "Care este scopul meu in viata?" si multe alte la care vom afla raspunsul mai tarziu sau poate niciodata.

Adolescenta,pentru cei ce n-au ajuns la ea,e ceva indepartat,dar care te atrage cu o forta irezistibila,pentru ca este este viitorul,speranta,iar pentru cei care au trecut de ea,adolescenta e acea perioada fantastica din viata unui om,in care totul e posibil,in care stelele iti stau in palma,iar lumea asteapta sa fie cucerita de catre tine,adolescentul cu sufletul deschis si mintea limpede.

Adolescenta este etapa care face trecerea de la copilarie la tinerete.Adolescentii sunt diferiti prin caracter, comportament, fizic, gandire iar lista ar putea continua.Fiecare om este unic si traieste intr-o lume a sa.In cadrul acestei etape te maturizezi, incepi sa privesti lucrurile dintr-o alta perspectiva, devii alt om, diferit de ceea ce ai fost pana acum.

Suntem cu totii obisnuiti sa traim intr-o lume care depinde intotdeauna de ALTCINEVA,sau de ALTCEVA.

In aceasta perioada simtim pentru prima oara fiorii dragostei,lucru care devine ingrijorator pentru parinti,de aceea multi le interzic copiilor sa se mai vada cu persoana iubita.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Adolescenta.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
10 pagini
Marime:
802.39KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Proiect
Materie:
Psihologie
Tag-uri:
adolescenta, dezvoltare, Copii
Predat:
CN.Mircea cel Batran Rm.Valcea
Sus!