Ciocane pneumatice

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Dupa destinatie, utilajele sectiilor de forja si extruziune se clasifica in utilaje de baza si auxiliare.Prin utilaje de baza, se inteleg utilajele care concura direct la efectuarea deformarii plastice in vederea forjarii, matritarii sau extruziunii, iar prin auxiliare, se inteleg utilajele folosite la efectuarea unor operatii ajutatoare ca debitare, transport, incalzire, manipulare etc. In cele ce urmeaza vor fi tratate numai utilajele de baza.

Pentru sectiile de forja, ciocanele reprezinta utilajele cu cea mai larga raspandire si aplicabilitate, in schimb mecanizarea si automatizarea operatiilor de forjare sau matritare la ciocane este foarte dificila. Din aceasta cauza ciocanele se recomanda pentru sectiile de forja cu productie de serie mica sau mijlocie.

Din punct de vedere constructiv si functional ciocanele sunt foarte diferite, spre exemplu: ciocane vapopneumatice, ciocane pneumatice, ciocane mecanice,etc. De asemenea, ciocanele se mai clasifica in ciocane de forjare si ciocane de matritare, precum si in ciocane cu sabota fixa si ciocane cu sabota mobila.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Ciocane pneumatice.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
2 923 cuvinte
Nr caractere:
16 569 caractere
Marime:
632.08KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Metalurgie și Siderurgie
Tag-uri:
Ciocane pneumatice, mecanica
Predat:
la facultate
Materie:
Metalurgie și Siderurgie
Sus!