S.C Victoria S.A

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Societatea comerciala "VICTORIA ''SA, a fost infiintata in anul 2005, organizata ca societate pe actiuni, persoana juridica romana, cu capital integral privat, avand un capital social de 6.000 lei divizat in 600 parti sociale cu valoare nominala a 10 lei fiecare.

Asociati: Popescu Ionel -50% din actiuni;

Ionescu George-50% din actiuni.

Sediul societatii de la infiintare si pana in prezent este situat in Bucuresti, str.Pielarilor, numarul 6, sector 6.

. Durata societatii este nelimitata.

Obiectul principal de activitate al societatii este inchirierea autoturismelor catre persoane fizice si juridice romane si straine , pe teritoriul Romaniei

Alte activitati care fac parte din obiectul de activitate: structuri si tamplarii metalice; productia de rezervoare, cisterne si containere metalice; productia de radiatoare pentru incalzire centrala si boilere; tratarea si acoperirea metalelor; fabricarea echipamentelor de ventilare si conditioanare a aerului (cu exceptia celor de uz casnic); productia de aparate pentru distributia si comanda electrica; productia de echipamente de iluminat, fabricarea de aparate neelectrice; lucrari de invelitori, sarpante si terase la constructii, lucrari de instalatii electrice; lucrari de tamplarie si dulgherie; lucrari de vopsitorie, zugraveli si de montari geamuri.

Adunarea Generala a Asociatilor, ia hotararea de a face o investitie in valoare de 950.000 euro, constand in achizitionarea unui teren si a inca cinci autoturisme, construirea unui garaj, materiale publicitare(panou), calculatoare si alte obiecte de inventar necesare desfasurarii activitatii in conditii optime. Aceasta investitie va contribui la dezvoltarea afacerii prin infiintarea unui nou parc auto si deschiderea unui punct de lucrusituat in Bucuresti, Sos.Bucuresti-Ploiesti, nr.10, sector1.

I. ANALIZA FINANCIARA A SOCIETATII '' VICTORIA'' S.A.

Pentru analiza performantei societatii avem nevoie de o referinta a performantei sectorului de activitate a societatii, cu aceeasi clasa de risc economic si financiar, respectiv, rata medie(k) de rentabilitate ca expresie a costului capitalului investit. Se estimeaza o rata apropiata pentru costul de oportunitate in societatea analizata de k=20%.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • S.C Victoria S.A.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
16 pagini
Imagini extrase:
16 imagini
Nr cuvinte:
1 662 cuvinte
Nr caractere:
15 126 caractere
Marime:
25.45KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Master
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
contribuabili, dezvoltare, afacere
Predat:
la master
Materie:
Marketing
Profesorului:
Ion Stancu
Sus!