S.C. PrestigeConsulting S.R.L.

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Planul de marketing prezinta promovarea si ofertarea serviciilor de consultanta si contabilitate ale firmei S.C. PrestigeConsulting S.R.L.

S.C. PrestigeConsulting S.R.L. este o firma care a inceput activitatea la initiativa a trei asociati si care are ca principal obiect de activitate acordarea serviciilor de consultanta pentru afaceri si management, precum si a serviciilor de contabilitate.

Administrarea societatii este asigurata de cei trei asociati, iar conducerea executiva revine unui director executiv.

Pachetul de servicii oferit de S.C. PrestigeConsulting S.R.L. include servicii de consultanta in vederea initierii unei afaceri sau desfasurarii unei activitati independente si servicii de consultanta si asistenta manageriala in scopul dezvoltarii unei afaceri precum si a serviciilor de contabilitate.

Avantajul competitiv al S.C. PrestigeConsulting S.R.L. este dat de calitatea si complexitatea serviciilor oferite si de utilizarea eficienta a resurselor umane, pregatirea si succesele profesionale ale membrilor echipei manageriale reprezentand o carte de vizita concludenta.

Pentru a ne plia cat mai bine pe cerintele clientilor nostri, am prevazut posibilitatea de a ne furniza serviciile atat la solicitarea unui singur client, cat si prin organizarea de expuneri si seminarii interactive organizate pentru grupuri de clienti. Metodele moderne de instruire, implicarea unor specialisti in domeniu si pretul accesibil sunt doar cateva dintre argumentele prin care am reusit sa ne pastram clientii si chiar sa atragem altii noi.

Principalii beneficiari ai serviciilor oferite de societatea noastra sunt absolventii care doresc sa inceapa o afacere sau sa desfasoare o activitate independenta si tinerii intreprinzatori care au o afacere pe care doresc sa o dezvolte. Desi sustinerea tinerilor antreprenori este obiectivul principal al S.C. PrestigeConsulting S.R.L., oferta noastra se adreseaza in egala masura tuturor persoanelor interesate in a-si infiinta sau dezvolta o afacere.

Standardul calitativ inalt cu care am intrat pe piata zonala a facut ca societatea noastra sa se impuna rapid pe piata locala a furnizorilor de servicii de consultanta pentru afaceri si management cucerind, numai intr-un an de la infiintare, 25% din cota de piata a societatilor comerciale cu activitate in domeniul antreprenoriatului.

Obiectivul nostru pe termen scurt este sa obtinem statutul de lider regional pe piata serviciilor de consultanta pentru afaceri si management.

Actiunile pe baza carora speram sa ne indeplinim misiunea, si anume sprijinirea tinerilor cu initiativa in domeniul afacerilor prin acordarea de servicii de consultanta pentru afaceri si management la un inalt nivel calitativ, sunt sustinute de angajamentele pe care ni le-am asumat in relatia cu beneficiarii serviciilor noastre. In acest context, suntem constienti de faptul ca succesul actiunilor noastre depinde de masura in care vom reusi sa raspundem exigentelor clientilor nostri.

Preocuparea noastra va fi orientata spre atingerea urmatoarelor obiective:

?Oferirea unui pachet complex de servicii de consultanta si asistenta antreprenoriala.

?Adaptarea ofertei de servicii la nevoile si particularitatile clientilor.

?Extinderea gamei de servicii in functie de contextul economic local si regional.

?Stabilirea unui raport cost/calitate echilibrat.

?Atingerea pozitiei de lider de piata regional pentru servicii de consultanta si asistenta in afaceri si management oferite tinerilor.

Personalul societatii noastre este format din anagajati permanenti, colaboratori si consultanti specializati in domenii relevante pentru scopul si obiectivele vizate.

Prezentarea firmei

S.C. PrestigeConsulting S.R.L. a fost infiintata in anul 2008, in baza Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare de catre 3 asociati.

Forma de organizare juridica este cea de societate cu raspundere limitata.

Sediul social al societatii este situat in Moinesti, str. Libertatii nr. 10.

Societatea isi desfasoara activitatea in imobilul situat in Moinesti, str. Libertatii nr. 55.

Obiectul de activitate este cel prevazut de codul CAEN 7414 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management.

Misiunea societatii noastre consta in sprijinirea tinerilor cu initiativa in domeniul afacerilor prin acordarea de servicii de consultanta pentru afaceri si management la un inalt nivel calitativ.

Numele afacerii: CONSULTANTA PENTRU AFACERI SI SERVICII DE CONTABILITATE

Slogan Experti pentru afacerea ta!

II.ANALIZA MEDIULUI DE MARKETING

Misiunea firmei este de a evidentia si de a oferi acces optim la o diversitate de produse de consultanta in domeniul afacerilor, de la marketing la management si mai ales in domeniul contabilitate, pornind de la principiul esential care ghideaza si da valoare produselor sale: calitatea.

Societatea noastra are incheiate acorduri de colaborare cu numeroase firme cu activitate in domeniul antreprenoriatului, principalul obiectiv prevazut in aceste acorduri reprezentandu-l sustinerea tinerilor cu initiativa in afaceri.

In conformitate cu misiunea si obiectivele asumate, in pachetul de servicii pe care il oferim clientilor nostri sunt incluse:

- Servicii de consultanta in vederea initierii unei afaceri sau desfasurarii unei activitati independente;

- Servicii de consultanta si asistenta manageriala in scopul dezvoltarii unei afaceri.

Serviciile de consultanta si asistenta acopera urmatoarele domenii:

- Legislatie

- Marketing

- Managementul firmei

- Resurse umane

- Financiar

- Contabilitate

Informatiile din domeniile mentionate sunt structurate pe module de instruire. Fiecare modul de instruire cuprinde atat informatii cu caracter general, cat si informatii specializate, actualizate cu cele mai recente date din domeniu.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • S.C. PrestigeConsulting S.R.L..doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
3 656 cuvinte
Nr caractere:
19 624 caractere
Marime:
30.54KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
firma, servicii, afacere
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!