Promovarea Firmei SC Galimex SRL

Previzualizare proiect:

Cuprins proiect:

Cuprins 1
Cap 1. Prezentarea firmei S.C. GALIMEX S.R.L. in contextul mediului de afaceri 2
1.1. Analiza influentei mediului extern asupra activitatii firmei de servicii 3
1.2. Concurentii firmei 3
1.3. Furnizorii firmei de servicii 3
Cap 2. Politica de promovare a firmei SC GALIMEX SRL 4
2.1. Locul activitatii promotionale in cadrul mix-ului 4
2.2. Structura activitatii promotionale 4
2.3. Obiective si strategii promotionale 5
Bibliografie 6

Extras din proiect:

Cap 1. Prezentarea firmei S.C. GALIMEX S.R.L. in contextul mediului de afaceri

SC GALIMEX SRL are sediul in Bucuresti pe strada Plugarilor nr. 46, Sectorul 4. Firma este specializata in prestari servicii de curatenie. In acest sens, organizatia asigura prestarea de servicii de curatenie capabile sa satisfaca cele mai exigente cerinte. Calitatea oferita este punctul forte in fata competitorilor, interesandu-se de imbunatatirea ei permanenta.

De peste 14 ani pe piata prestarilor de servicii de curatenie, au acumulat o bogata experienta profesionala, care adauga valoare serviciilor acesteia. Aceasta valoare este apreciata de clientii lor, care stiu ca totul se curata eficient.

Folosesc echipamente profesionale speciale pentru operatiuni complexe de curatenie, aspirare in mediu umed , reconditionare pardoseli prin tratamente speciale, curatari de mochete si covoare prin metodele: umed, uscat, injectie-extractie.

Folosesc detergenti de curatenie profesionali, ecologici, ce corespund tuturor normelor UE.

Personalul este angajat cu carte de munca, stabil, fiind atent selectionat si testat pe criterii multiple, avand control medical permanent Personalul de intretinere curatenie este instruit si dotat conform ultimelor tehnologii in domeniu. Se garanteaza astfel eficacitatea activitatii si integritatea obiectelor sau zonelor curatate.

Prin Polita de asigurare de raspundere profesionala si accidente se despagubesc eventuale pagube produse in timpul curateniei.

Au implementat SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITATII SR EN ISO 9001:2001 PENTRU PRESTAREA SERVICIILOR DE CURATENIE SI VANZARE DETERGENTI.

Politica societatii in domeniul calitatii se defineste prin:

- realizarea calitatii cerute, in conditii de competitivitate, cu respectarea legislatiei de mediu, sub aspectul performantelor realizate, in scopul crearii si pastrarii imaginii de marca a societatii

- imbunatatirea imaginii societatii prin satisfacerea cerintelor legale referitoare la protectia mediului, precum si la securitatea si sanatatea in munca

- dezvoltarea increderii, atat in cadrul conducerii interne si in randul angajatilor societatii, cat si in randul clientilor, ca sunt intreprinse actiuni si sunt luate masuri pentru satisfacerea exigentelor de calitate si a cerintelor sistemului de management al calitatii si de mediu adoptate;

- formarea in randul personalului a unei culturi si a unui cult al calitatii si a respectarii mediului inconjurator si a respectarii normelor de sanatate si securitate in munca

- punerea accentului pe inovare si implicarea tuturor salariatilor in realizarea calitatii si protejarea mediului

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Promovarea Firmei SC Galimex SRL.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
1 469 cuvinte
Nr caractere:
9 012 caractere
Marime:
19.20KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
marketing, promovare
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!