Orange VS Vodafone

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Orange este cel mai mare operator de GSM din Romania. Pana in aprilie 2002, Orange a operat sub brand-ul Dialog. In februarie 2006, Orange Romania avea peste sapte miloane de clienti, ceea ce ii confera o cota de piata de 56.95%.

Succesul Orange in Romania se datoreaza nu doar atractivitatii pe care o reprezinta telefonul mobil, ci si al calitatii retelei, a serviciilor oferite si a brand-ului. Avand o acoperire a populatiei de 96,6%, Orange Romania ofera fiecarei persoane din Romania posibilitatea de a alege intre planurile de abonamente flexibile ce pot fi personalizate di cartele Pre Pay.

Orange este una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii , cu filiale in 19 tari din intreaga lume si cu peste 49 milioane de clienti.

Acum France Telecom opereaza sub marca Orange in Botswana, Camerun, Coasta de Fildes, Danemarca, Elvetia, Franta, Insulele Caraibe, Marea Britanie, Madagascar, Olanda, Republica Dominicana, Romania, Slovacia si Tailanda.

Orange este o companie cu o strategie globala, aplicata local. In cadrul grupului, se construieste o platforma tehnologica deschisa si unitara pe care compania o pune la dispozitia tuturor clientilor sai din Europa.

Mai mult de 3 milioane de utilizatori ai companiilor mari din intreaga lume folosesc in fiecare zi serviciile Orange, beneficiind de know-how-ul France Telecom aplicat in solutii si servicii personalizate de voce si date.

Obiectivul Orange este sa fie cea mai buna optiune in domeniul solutiilor de comunicatii pentru afaceri.

Orange se afla in competitie directa cu Vodafone pentru cei 13.7 milioane de utilizatori de telefonie mobila din Romania. Orange a depasit Vodafone (pe atunci Connex ) in privinta numarului de clienti in septembrie 2004. Orange a introdus la inceputul lui 2005 tehnologia EDGE (Enhanced Data rates for GSM Evolution) - este o tehnologie de evolutie a retelei GSM/GPRS care este destinata sa aduca o imbunatatire in calitatea serviciilor de date - in patru orase romanesti ( Bucuresti, Cluj, Timisoara si Brasov ), o tehnologie de tranzitie spre 3G.

Servicii disponibile prin EDGE

Toate serviciile disponibile prin EDGE sunt disponibile si prin GPRS.

- Acces Mobil Internet

- Mobile E-mail

- Acces WAP

- Servicii Video

Acoperirea EDGE a fost extinsa la nivel national in noiembrie 2006. Serviciile de generatia a treia au fost lansate la 7 iunie 2006, pana la sfarsitul anului fiind acoperite 20 de orase.

Orange Romania este filiala romaneasca a operatorului global de telefonie mobila Orange SA, divizia de telecomunicatii mobile a France Telecom.

Pana in noiembrie 2007, Orange a investit aproximativ 1.4 mld euro, de la intrarea pe piata romaneasca.

Nr de clienti :

- 2008 - 10 mil in martie

- 2007 - 9.3 mil in septembrie

- 8 mil in decembrie

- 2006 - 7 mil in februarie

Competitori :

- Vodafone Romania

- Cosmote Romania

- Zapp Mobile

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Orange VS Vodafone.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
14 pagini
Imagini extrase:
14 imagini
Nr cuvinte:
2 264 cuvinte
Nr caractere:
13 440 caractere
Marime:
19.19KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
telefonie, servicii, calitate
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!