Plan de afacere cafenea

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Capitolul I. Sinteza planului de afaceri

Descrierea succinta a firmei

Cafeneaua Lifestyle Caffe se va deschide pe data de 11 mai 2012, in calitate de sre limitata, formata din 3 asociati, totalul sumei aduse de acestia fiind de 60000 de euro si va face parte din categoria intreprinderilor mici.

Pentru inceput, vom practica preturi sub nivelul pietii, pana cand clientela va avea incredere in serviciile prestate de noi si poate sa faca o comparatie. Ulterior, vom creste usor preturile, cand vom fi siguri pe clientela noastra.

Sediul societarii va fi in Strada Turda, numarul 123 la intersectia cu Ion Mihalache. Are un cod de inregistrare fiscala numarul 193977070 si un numar de inregistrare la Registrul Comertului J23/3028/11.05.2012. "Lifestyle Caffe" dispune de un cod CAEN 5630 si de un cont deschis la Banca Transilvania.

Obiectivele planului de afaceri:

- Deschiderea unei cafenele de succes, avand ca segment tinerii bucuresteni din clasa de mijloc

- Adaptarea permanenta la mediul de afaceri din Bucuresti prin oferirea de noi produse si modalitati de petrecere a timpului liber

- Dezvoltarea unei relatii de incredere cu clientii,astfel incat promovarea cafenelei sa se realizeze si prin recomandari

Cafeneaua ,,Lifestyle Caffe" SRL ofera urmatoarele produse: inghetata, ceaiuri, cafele clasice, ciocolata calda, cocktailuri originale, bauturi alcoolice si non-alcooolice, tigari, principalii clienti fiind tinerii cu varsta cuprinsa intre 20 si 35 de ani din clasa de mijloc.

Pe langa aceste produse, cafeneaua va organiza si seri tematice (karaoke, muzica live, etc.).De asemenea, se va oferi acces gratuit la internet wireless.

Consider ca prin calitatea inalta a produselor si un pret accesibil vom inregistra intr-o perioada scurta o cota de piata semnificativa.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Plan de afacere cafenea.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
30 pagini
Imagini extrase:
30 imagini
Nr cuvinte:
7 113 cuvinte
Nr caractere:
41 972 caractere
Marime:
93.46KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Management
Tag-uri:
Plan de afacere cafenea, marketing
Predat:
la facultate
Materie:
Management
Sus!