Raport Privind Practica Tehnologică la Restaurantul Casa Nunții Noroc

Previzualizare proiect:

Cuprins proiect:

Cuprins: pag.
1. Scopul si sarcinile practicii tehnologice 2
2. Carcateristica generala a intreprinderii 3
3. Incaperi de depozit 10
4. Organizare si producere 16
5. Sectia ,,Legume.semipreparate." 19
6. Sectia ,,Carne.Peste.Semipreparate." 26
7. Sectia ,,Bucate calde." 40
8. Sectia ,, Bucate reci." 41
9. Igiena si sanitaria 43
10. Sarcina individuala 46
11. Concluzie 58
12. Bibliografie 59
13. Anexe 60

Extras din proiect:

1. Scopul si sarcinile practicii tehnologice.

Scopul practicii tehnologice,consta in:

o dezvoltarea abilitatilor practice in baza materialului teoretic insusit pe parcursul anilor de studii;

o formarea deprinderilor,cunostintelor practice;

o insusirea metodelor moderne de lucru.

Realizarea acestui scop, a conditionat stabilirea urmatorelor sarcini:

o insusirea practica a cunostintelor obtinute la disciplinele generale si cele de specialitate;

o acumularea deprinderilor de lucru pe specialitate;

o studierea si analiza activitatii,problemelor dirijarii,organizarii si planificarii la nivel de unitate economica;

o formarea deprinderilor de preparare a diferitor produse culinare;

o organizarea locului de munca in dependenta de sector,sectie;

o acumularea deprinderilor de cercetari stiintifice in materie.

2. Caracteristica generala a intreprinderii.

Adresa-web: http://www.casanuntii.md

Telefon:51-19-50;51-19-45

Strada : Chisinau, str. Sucevita,34.

De-a lungul anilor, prima casa de nunti din Chisinau s-a afirmat ca un local perfect atit pentru o nunta traditionala, cit si pentru una cu elemente moderne. Atent la gusturile clientilor, patronul Nicolae Petrascu si-a modernizat localul an de an, reusind sa-l mentina in capul topului celor mai solicitate locatii pentru cele mai importante evenimente de familie. Experienta de aproape 40 de ani de munca in domeniul alimentatiei publice (de la bucatar la sef al Directiei Alimentatie Publica) a fost un atu serios in obtinerea succesului.

In 1993 este privatizata cantina de aprovizionare cu prinzuri centralizate a muncitorilor de la santiere, iar doi ani mai tirziu aici este inregistrata Casa Nuntii "Noroc". Sintagma "Casa Nuntii" fiind, de altfel, o premiera nationala in titlurile de localuri moldovenesti. Denumirea a fost preluata de la restaurantul "Noroc" din parcul Puskin, al carui prag patronul Nicolae Petrascu il pasise in 1968. S-a gindit ca revenind ulterior la aceasta denumire, aduce de fapt un omagiu maestrului in arta culinariei Semion Gutu.

Casa Nuntii "Noroc" si-a inceput activitatea cu 8 angajati, iar actualmente peste 40 de persoane muncesc aici. Personalul este apreciat de patron, care ii trimite in concediu platit atunci cind sezonul nuntilor se incheie. Astfel, bucatarii nu fug nicaieri, chiar daca sint solicitati peste tot, bucatarii buni fiind cu adevarat un lux. In timp ce personalul se odihneste, administratia renoveaza permanent localul, pentru a-l mentine la cele mai inalte standarde.

Casa Nuntii "Noroc" mizeaza pe clientul mediu si mai sus. Multi ani "Noroc"-ul a fost si continua sa fie locatia preferata pentru familii cu renume din Chisinau. Prima nunta de elita gazduita de "Noroc" a fost cea a fiicei presedintelui Mircea Snegur, Natalia.

"Noroc" organizeaza pina la 82 de nunti pe an, sala mica avind o capacitate de 220 de locuri. Recent au inaugurat si sala mare cu o capacitate de 300 de locuri. In asa mod Casa Nuntii va putea organiza pina la 140 -150 de evenimente pe an (nunti, cumetrii, aniversari, revelioane, etc.).

Salile sint realizate intr-un stil modern, iar bucataria este una autohtona, indiferent daca nunta este una moldo-chineza sau moldo-irlandeza.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Raport Privind Practica Tehnologica la Restaurantul Casa Nuntii Noroc.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
5/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
103 pagini
Imagini extrase:
103 imagini
Nr cuvinte:
18 168 cuvinte
Nr caractere:
105 737 caractere
Marime:
21.43MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Industria Alimentară
Tag-uri:
practica, restaurant, casa, nunta, sezon
Predat:
la facultate , Moldova
Materie:
Industria Alimentară
Profesorului:
Chirsanova Aurelia
Sus!