Proiect / Industria Alimentara / Facultate
INTRODUCERE Centrala termica cu combustibil gazos reprezinta o metoda mult mai usoara si moderna de incalzire a unui spatiu fie el industrial sau domestic. Daca in trecut cea mai uzuala sursa de incalzire a locuintei era incalzirea cu combustibil solid (lemne), in prezent sunt mult mai... citeste tot proiectul
Proiect / Industria Alimentara / Facultate
I.Introducere Prajiturile reprezinta un desert, dulce de cele mai multe ori, apreciate si/sau consumate de majoritatea persoanelor, fiecare prajitura individualizandu-se mai ales prin gustulul diferit, de la cele mai ,,light" prajituri pana la cele cu un continut ridicat de zahar.... citeste tot proiectul
Proiect / Industria Alimentara / Facultate
INTRODUCERE Dintre toate produsele de origine animala, ce constituie alimente pentru om, carnea se situeaza pe primul plan, atat datorita continutului ridicat de substante nutritive (proteine,grasimi, vitamine, saruri minerale) cat si digestibilitatii ridicate si de asemenea... citeste tot proiectul
Proiect / Industria Alimentara / Facultate
Introducere Stim cu totii ca industria panificatiei este o industrie care s-a dezvoltat frumos in ultimii ani ,iar produsele de patiserie sunt tot mai cautate de consumatorii dornici de ceva nou. Biscuitii, ca si produsi, sunt simpli de fabricat, insa noi ne-am gandit sa venim cu o... citeste tot proiectul
Proiect / Industria Alimentara / Facultate
Capitolul 1-Introducere 1.1 Notiuni despre epurarea si autoepuarea apelor uzate. 1. POLUAREA APEI Poluarea apei reprezinta orice alterare fizica, chimica, biologica sau bacteriologica a apei, peste o limita admisibila, inclusiv depasirea nivelului natural de radioactivitate produsa... citeste tot proiectul
Proiect / Industria Alimentara / Facultate
Capitolul I - Generalitati Mazarea (Pisum sativum) apartine Familiei Fabaceae, Ordinul Fabales, este recoltata pentru boabe si printre altele reprezinta materia prima pentru fabricarea conservelor termosterilizate (in apa, in bulion), dar este la randul ei specia ce asigura necesarul de... citeste tot proiectul
Proiect / Industria Alimentara / Facultate
THE FOOD SAFETY AND THE HEALTH OF THE POPULATION Summary. The quality and safety assurance of food is a multilateral process. It is conditioned by the multiple risks of microbiological, physical, chemical origin, as well as of weak legal and methodological support, imperfect... citeste tot proiectul
Proiect / Industria Alimentara / Facultate
1.1.Calciul Calciul este elementul chimic cu numarul 20 in tabelul periodic al elementelor. Este un metal alcalino-pamantos Calciul este un metal alcalino-pamantos de culoare gri,cel de-al cincea element din punct de vedere al raspandirii in scoarta terestra. Calciul este de asemeni al... citeste tot proiectul
Proiect / Industria Alimentara / Facultate
Industria produselor lactate reprezinta unul din sectoarele stratetige ale Republicii Moldovei si este foarte important pentru nutritia populatiei. Activitatile industriei de fabricare a produselor lactate tin de prelucrarea termica a laptelui, a produselor auxiliare si a produselor... citeste tot proiectul
Proiect / Industria Alimentara / Facultate
1. Introducere In categoria produselor lactate acide se cuprind o serie de sortimente (iaurtul,laptele batut,smantana pentru alimentatie,chefirul) obtinute prin fermentarea laptelui cu culturi lactice folosite ca atare sau asociate cu unele specii de drojdii(in cazul chefirului).... citeste tot proiectul