Proiect / Industria Alimentara / Facultate
Introducere Preliminarii. Notiunea de drept al consumatorului Operatorii economici ofera pe piata produse si servicii care sunt destinate sa satisfaca anumite nevoi si trebuinte ale consumatorilor, iar prin metode si tehnici de marketing, desfasoara actiuni de promovare al lor si de... citeste tot proiectul
Proiect / Industria Alimentara / Facultate
Capitolul I. Introducere Am efectuat stagiul de practica timp de 45 de zile, respectiv 360 de ore la brutaria Doar Grane. Echipa brutariei Doar Grane este formata din trei membri (Dr. Ing Muscalu Gheorghe; Dr Ing Istudor Adriana si Ing. Veciunca Andreea). Brutaria este pozitionata in... citeste tot proiectul
Proiect / Industria Alimentara / Facultate
Tema : Sa se proiecteze o sectie de fabricare a salmului de Sibiu, cu o capacitate de productie de 2.5t/24 h. 1. Generalitati Carnea si produsele din carne au o importanta deosebita in alimentatia populatiei. Prin aportul de proteine de origine animala bogate in aminoacizi esentiali... citeste tot proiectul
Proiect / Industria Alimentara / Facultate
Managementul Procesarii Moderne a Alimentelor Studiu de caz Proiectarea si Conducerea Proceselor Tehnologice in Industria Laptelui Iaurt natural cu adaos de lactoferina Sibiu CUPRINS 1 Importanta si caracterizarea produsului 3 2 Schema tehnologica 6 3 Descrierea operatiilor tehnologice... citeste tot proiectul
Proiect / Industria Alimentara / Facultate
INTRODUCERE Centrala termica cu combustibil gazos reprezinta o metoda mult mai usoara si moderna de incalzire a unui spatiu fie el industrial sau domestic. Daca in trecut cea mai uzuala sursa de incalzire a locuintei era incalzirea cu combustibil solid (lemne), in prezent sunt mult mai... citeste tot proiectul
Proiect / Industria Alimentara / Facultate
I.Introducere Prajiturile reprezinta un desert, dulce de cele mai multe ori, apreciate si/sau consumate de majoritatea persoanelor, fiecare prajitura individualizandu-se mai ales prin gustulul diferit, de la cele mai ,,light" prajituri pana la cele cu un continut ridicat de zahar.... citeste tot proiectul
Proiect / Industria Alimentara / Facultate
INTRODUCERE Dintre toate produsele de origine animala, ce constituie alimente pentru om, carnea se situeaza pe primul plan, atat datorita continutului ridicat de substante nutritive (proteine,grasimi, vitamine, saruri minerale) cat si digestibilitatii ridicate si de asemenea... citeste tot proiectul
Proiect / Industria Alimentara / Facultate
Introducere Stim cu totii ca industria panificatiei este o industrie care s-a dezvoltat frumos in ultimii ani ,iar produsele de patiserie sunt tot mai cautate de consumatorii dornici de ceva nou. Biscuitii, ca si produsi, sunt simpli de fabricat, insa noi ne-am gandit sa venim cu o... citeste tot proiectul
Proiect / Industria Alimentara / Facultate
Capitolul 1-Introducere 1.1 Notiuni despre epurarea si autoepuarea apelor uzate. 1. POLUAREA APEI Poluarea apei reprezinta orice alterare fizica, chimica, biologica sau bacteriologica a apei, peste o limita admisibila, inclusiv depasirea nivelului natural de radioactivitate produsa... citeste tot proiectul
Proiect / Industria Alimentara / Facultate
Capitolul I - Generalitati Mazarea (Pisum sativum) apartine Familiei Fabaceae, Ordinul Fabales, este recoltata pentru boabe si printre altele reprezinta materia prima pentru fabricarea conservelor termosterilizate (in apa, in bulion), dar este la randul ei specia ce asigura necesarul de... citeste tot proiectul