USA Virgin Islands

Cuprins proiect:

Accsesul
Instituirea
Vegetatia terestra,mari si plaje
Istoricul si istoria naturala
Sfaturi de calatorie si de trafic
Transportul in comun
Ore de functionare
Activitati in aer liber
Activitati de interior
Siguranta dvs.

Extras din proiect:

US Virgin Islands sunt localizate in Marea Caraibelor si Oceanul Atlantic, aproximativ 90 mile (140 km) la est de Puerto Rico si imediat la vest de Insulele Virgine Britanice. Teritoriul este format din patru insule principale: Saint Thomas, Saint John, Saint Croix, si Insula de apa, precum si mai multe zeci de insule mai mici. Suprafata totala a terenurilor din insule este de aproximativ doua ori mai mare decat Washington, DC

US Virgin Islands sunt cunoscute pentru plajele lor de nisip alb, inclusiv Magens Bay si Trunk Bay, precum si porturile strategice, inclusiv Charlotte Amalie si Christiansted. Cele mai multe dintre insule, inclusiv Saint Thomas, sunt vulcanice in origine si de deal. Cel mai inalt punct este coroana de Munte, Saint Thomas (1555 ft/474 m). Saint Croix, cea mai mare din Insulele Virgine SUA, se afla la sud si are un teren mai plat. National Park Service detine mai mult de jumatate din Saint John, aproape toate Hassel Island, si acri multe din recif de corali.

Insulele Virgine se afla la granita a placii de nord-americane si Plate Caraibe.

Pericole naturale includ cutremure, cicloane tropicale, si uragane. Accsesul

Insulele Virgine sunt situate la aproape 1000 mile de varful Floridei. St. Thomas si St Croix au amandoua aeroporturi internationale oferind acces direct din SUA. Aeroportul din St. Thomas este Cyril King si ca aeroport principal in St.Croix este Henry E. Rohlsen International.St. John nu are aeroport si accesul se face cu feribotul de la, fie Red Hook sau Charlotte Amalie la St.Thomas si la Cruz Bay.

Cel mai apropiat aeroport important este pe Insula Saint Thomas. Exista practic doua optiuni pentru a se ajunge la Insulele Virgine National Park, companiile aeriene comerciale sau prin intermediul navelor de croaziera. In cazul in care va deplasati prin intermediul companiilor aeriene, veti ateriza pe insula Saint Thomas si apoi trebuie sa luati un bac la Saint John's.

Ciclismul nu este recomandat in cadrul Parcului, din cauza drumurilor foarte abrupte, inguste. Cetatenii din SUA nu au nevoie de un pasaport, dar la plecare, toata lumea are nevoie de o dovada de identitate, fie o carte de alegator de inregistrare, certificat de nastere sau pasaport.

Bibliografie:

en.wikipedia.org.

usvi.net

us-national-parks/net

cinnamonbayestate.com

spas.about.com

esri.com

ecotourismlogue.com

tripadvisor.com

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • USA Virgin Islands.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Diacritice:
Da
Nota:
9/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
25 pagini
Marime:
3.97MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Geografie
Tag-uri:
insule, localizare, turism, geografie
Predat:
la facultate
Materie:
Geografie
Sus!