Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Poate nici o alta tara europeana nu este atat de vie si de frumoasa precum Spania. Totul aici denota pasiune, nimic nu se intampla in liniste, fara sa rastoarne pamantul. Ibericii au sangele ca vinul, iubesc muzica, dansul si femeile. Aici barbatii lupta cu taurii, creeaza opere nemuritoare sau contrariaza intregul continent cu teoriile lor nonconformiste, in timp ce doamnele lor ating nemurirea prin intermediul artei pe care o inspira. Dincolo de Spania istorica, a carei poveste ar necesita mii de pagini scrise sau nesfarsite balade orale, exista statul contemporan, in care monarhia si-a pastrat un rol important, desi foarte discret. Ibericii din zilele noastre nu sunt cu nimic mai prejos decat predecesorii lor. Arhitectura spaniola este mai la moda ca oricand, cinematografia locala ocupa un capitol special in arhivele genului, iar bogatia culturala a acestei tari complexe nu pare sa aiba de gand sa paleasca. impartita in mai multe provincii cu trasaturi specifice, Spania este un paradis turistic, oferind mai multe civilizatii la pretul uneia singure si necesitand saptamani intregi, daca nu chiar luni, pentru a fi descoperita asa cum se cuvine.

Structura folosita este pentru a scoate in evidenta turismul Spaniei este facuta prin prezentarea caile de acces,scurtul istoric al regiunii alese,dezvoltarea turistica,potentialul economic social a Spaniei,toate acestea incadrandu-se in primul capitol. In cel de al doilea capitol se va realiza analiza potentialului turistic natural,relieful,clima,hidrografia si invelisul biografic. Obiectivele turistice,traditiile si obiectivele economice vor fii prezente in capitolul trei. Ultimul capitol,dar nu cel din urma v-a contine propuneri si strategii de valorificare superioara a regiunilor turistice din Spania. Vorbindu-se si despre impactul turismului asupra mediului inconjurator si terminandu-se cu concluziile in urma celor spuse.

Ca importanta,Spania este un important centru cultural si turistic.

Capitala Spaniei,Madrid poate fii rivalizat cultural,doar de catre Barcelona.

Fotbalul spaniol este de asemenea un punct important fiind unul din cele mai puternice din lume. Avand o echipa nationala competitiva , Spania se poate mindri si cu cel mai mare club de fotbal, Real Madrid, club care a adunat in intreaga istorie cele mai multe trofee.

Tot Real Madrid are stadionul Santiago Bernabeu, stadion pe care s-a disputat o finala de campionat mondial.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Spania.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
68 pagini
Imagini extrase:
68 imagini
Nr cuvinte:
32 026 cuvinte
Nr caractere:
162 373 caractere
Marime:
1.37MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Geografie
Tag-uri:
spania, geografie
Predat:
la facultate
Materie:
Geografie
Sus!