Plan de afaceri AmericanHotDog

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

I. SINTEZA PLANULUI DE AFACERI

ISTORIC: SC MAROPA SRL Este o societate nou înființata de către trei tineri antreprenori, Moraru Mario, Răducanu Robert, Stoica Pavel, colegi de clasă în Liceul cu Profil Sportiv “Mircea Eliade” din București și care practică același sport, handbal, fiind legitimați la CSM București.

Aceștia au decis să înființeze o firmă prin intermediul căreia să ofere spre consum tinerilor și nu numai, cel mai popular produs american și anume cunoscutul “HOT DOG”, servit în batoane pufoase de pâine, asezonat cu o mare varietate de toppinguri (muștar, ketchup, maioneză și diverse tipuri de salată).

II. DATELE DE IDENTIFICARE ALE FIRMEI

Denumirea societății comerciale: SC MAROPA SRL

Pentru identificarea societății comerciale nou înființate, cei trei intreprinzători au decis să utilizeze o denumire care să conțină acronimele prenumelor celor trei antreprenori, Mario, Robert și Pavel (MAROPA) cărei i se adaugă SRL de la faptul că aceasta este o societate cu răspundere limitată.

III. DESCRIEREA AFACERII

Domeniul de activitate Cod CAEN: 5610 - Restaurante

Aceasta include prepararea si servirea meselor pentru consumul imediat din autovehicule sau cărucioare fără motor. Aceasta clasa include -bufete expres - restaurante fast-food -pizzerii -unități de alimentație care servesc pentru acasă -vânzători ambulanți la tonete de înghețată - cărucioare mobile.

Firma va avea trei părți sociale. Acestea se vor împărți în mod egal, fiecare dintre cei trei participanți urmând să dețină câte 30%, restul de 10% urmând să fie deținute de către un investitor din America, acesta venind cu experiența și expertiza în domeniu.

Aportul financiar și de capital de început al afacerii fiind unul egal și anume cate 1000 euro de fiecare participant. Capitalul este unul privat 100%, acționarii investindu-și economiile proprii, fără credite sau împrumuturi de la bănci sau persoane juridice sau fizice.

Conducerea firmei va fi asigurată de către cei trei asociați, aceștia urmând ca la prima adunare generală a asociaților să desemneze un administrator și un manager general. În funcție de succesul avut pe piață după primele 3 luni de funcționare a firmei se va organiza o nouă ședință a adunării generale pentru evaluare.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Plan de afaceri AmericanHotDog.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (1 voturi)
Anul redactarii:
2021
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
1 522 cuvinte
Nr caractere:
8 736 caractere
Marime:
574.06KB (arhivat)
Publicat de:
Mario-Daniel M.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Proiect
Materie:
Educatie Antreprenorială
Predat:
la liceu
Nota primită:
Nota 10
Sus!