Înființarea barului SpeedCafee

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

In urmatoarele randuri o sa prezint infiintarea firmei " SpowkFee"

1. Obiectul principal de activitate conform codului CAEN si motivul alegerii acestuia

Obiectul principal al firmei este "Baruri si activitati de servire a bauturilor" - CAEN 5630 ( din cadrul : SECTIUNEA 1 - HOTELURI SI RESTAURANTE ; DIVIZIUNEA 56- restaurante si alte activitati de servicii de alimentative; grupa 563 - bauturi si alte activitati de servire a bauturilor"

Motivul pentru alegerea facuta este acela ca patronul acestei firme a lucrat in domeniu si in urma unui mic studiu de piata a crezut de cuviinta ca ar fi profitabila afacerea. De asemenea s-a gandit ca din moment ce ii face placere sa lucreze in domeniu , daca scoate si un profit din asta este foarte bine

Sediul social al firmei se afla la adresa : Nicolae Grigorescu nr.1, oras Pantelimon, judetul Ilfov. Cladirea in care se afla sediul social al firmei este imprumutat gratuit de patronul firmei , Plugaru Ionut- Razvan, de la Plugaru Ilinca si Plugaru Stefan conform contrctului de comadat (anexa 1)

2. Determinarea segmentului de piata :

Clientii : clientii prognozati sunt tinerii intre 17 si 30 de ani, copiii intre 10 si 16 ani, in special cei de sex masculine si de asemenea cu precadere cei care locuiesc prin imprejurimile barului.

Furnizorii : furnizorii pentru inceput vor fi : Selgros Cash & Carry, Cora, Billa si Auchan.

Selgros Cash & Carry este un furnizor care are o forma de comert en-gros cu autoservire, in care clientul isi alege singur produsele, le achita si le transporta la locul afacerii sale, pentru a le folosi in activitatea firmei sau pentru a le vinde. Accesul in magazine se face doar pe baza unei legitimatii de cumparare pe care o obtii doar avand contract cu o societate pe numele careia se face si legitimatia. Cumparaturii se pot face

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Infiintarea Barului Speedcafee.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (6 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
11 pagini
Imagini extrase:
11 imagini
Nr cuvinte:
1 454 cuvinte
Nr caractere:
10 560 caractere
Marime:
181.28KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Proiect
Materie:
Educatie Antreprenorială
Tag-uri:
infiintare, resurse, capital, firma
Predat:
la liceu
Profil:
Servicii
Specializare:
Ştiinţe sociale
Profesorului:
Roxana Davidescu
Sus!