Reabilitare culturală

Extras din proiect:

- Proiectul isi propune sa trateze problema insuficientei activitatilor culturale si reabilitarea a caminului cultural si a bibliotecii din Comuna Giubega, Judetul Dolj.

- Grupul tinta este format din cei 300 de elevi ai claselor I-VIII ai scolii generale din localitate.

- Zona geografica- in care se desfasoara proiectul este Sud - Vestul Olteniei, mai precis Comuna Giubega.

- Principalele activitati incluse in proiect sunt: reamenajarea spatiilor destinate studiului si programelor educativ - culturale, achizitia echipamentelor IT, conectarea la reteaua internet, realizarea unui fond de carte, a unui fond de CD-uri si DVD-uri, activitati de publicitate, instruirea teoretica si practica a personalului ce se va ocupa de buna desfasurare a activitatilor derulate in incinta bibliotecii si a caminului cultural, rezultate, diseminare.

- Proiectul se va realiza prin parteneriatul dintre Consiliul local al comunei cu scoala din localitate, biblioteca din Comuna Giubega, biblioteci din judet, edituri, societati comerciale - si va avea o durata de desfasurare de 12 luni.

Reamenajarea si valorificarea caminului cultural si a bibliotecii din Comuna Giubega, Judetul Dolj, proiect ce se deruleaza pe o perioada de 12 luni.

Grupul tinta este format din cei 300 de elevi ai claselor I-VIII ai scolii generale din localitate, care vor beneficia de spatii corespunzator amenajate, de un fond de carte, de mijloace audio-vizuale moderne, de acces la o multitudine de informatii prin utilizarea internetului, de recuzita necesara desfasurarii programelor artistice.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Reabilitare culturala.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
46 pagini
Marime:
4.54MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Master
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Economie
Tag-uri:
cultura, reabilitare, proiect
Predat:
Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor , Universitatea din Craiova din Craiova
Specializare:
Managementul Proiectelor Europene
Materie:
Economie
Sus!