Agenție de Turism

Previzualizare proiect:

Cuprins proiect:

1. Prezentarea agentiei SIMPATURISM.
2. Statutul juridic.
3. Dimensiunea si complexitatea activitatii desfasurate de agentia de turism.
4. Obiective de dezvoltare si modernizare.
5. Fluxul informational din cadrul agentiei.
6. Tendinte ale activitatii agentiei de turism.
7. Indicatorii de performanta realizati de agentie in perioada 2000-2002.

Extras din proiect:

SIMPATURISM este o societate cu capital integral romanesc, a fost infiintata in 1990 si isi desfasoara activitatea in domeniul turismului.

In cei 13 ani de la infiintare, aceasta a devenit una dintre cele mai cunoscute agentii de turism din tara.

Privitor la activitatea societatii se poate evidentia faptul ca aceasta s-a dezvoltat continuu prin oferirea unei game de servicii turistice foarte diverse, atat in tara cat si in strainatate.

Activitatea companiei se desfasoara prin intermediul departamentelor specializate de turism intern, incoming, outgoing si ticketing :

- Departamentul de turism intern - ofera clientilor romani toata gama de servicii turistice din tara : sejururi pe litoral, in statiunile montane si balneare, programe speciale in Delta Dunarii, organizari de conferinte si simpozioane.

- Departamentul de incoming - se ocupa de contractarea si derularea actiunilor turistice in Romania pentru turistii straini (individuali sau in grup), pornind de la cazari in toate orasele din tara, sejururi pe litoral si in statiunile montane, circuite, programe de pescuit si vanatoare in Delta Dunarii, tratamente si cure in statiuni balneare, servicii de rent a car, organizari de congrese, simpozioane si conferinte.

- Departamentul de outgoing - organizeaza calatorii individuale si de grup in strainatate, pentru turisti sau oameni de afaceri, cazari in orice loc de pe mapamond, in hoteluri de la doua la cinci stele, pachete turistice complete, circuite, croaziere. Faptul ca agentia este unul dintre reprezentantii pe piata romaneasca a celui mai mare Tour Operator din Europa - TUI-Germania - face ca derularea actiunilor prezentate mai sus sa se remarce printr-o calitate deosebita.

- Departamentul de ticketing - se ocupa de rezervarea si de emiterea de bilete de avion pe toate companiile aeriene prezente in Romania cat si pe Tarom pentru calatorii individuale si de grup, aceste actiuni fiind facilitate de faptul ca SIMPATURISM functioneaza ca agent autorizat al IATA si TAROM, pentru liniile interne si internationale care opereaza in tara noastra, indeplinind astfel toate operatiunile ce tin de transportul pasagerilor de la locul de resedinta sau din Bucuresti, spre localitatea de destinatie.

SIMPATURISM este si membru ANAT si ECTAA.

Dispunand de echipamente competitive si de tehnica de calcul, si fiind conectata la sistemele internationale pentru rezervari de bilete de avion, agentia poate furniza operativ informatii referitoare la orice ruta aeriana interna si internationala, precum si conexiunile necesare.

Sediul central al societatii SIMPATURISM se afla in Bucuresti.

Societatea are agentii de vanzare si filiale in zonele cele mai importante ale tarii, acestea fiind dotate cu personal calificat care pune la dispozitia clientilor servicii turistice de calitate in sistem complet computerizat.

2. Statutul juridic

- Forma juridica a societatii.

Societatea NOUVELLES FRONTIERES-SIMPATURISM este persoana juridica romana si prezinta forma juridica de societate pe actiuni, desfasurandu-si activitatea in conformitate cu legile romane si cu prevederile statutului sau.

- Obiectul de activitate.

Agentia desfasoara activitati de turism pe piata interna si externa, servicii de cazare-masa, exploatare si inchiriere de mijloace de transport, asistenta turistica si vanzare de bilete, constructii, cumparare, exploatare si gestionare hoteliera si baze de agrement, si in general toate operatiunile financiare, industriale sau comerciale, mobiliare sau imobiliare legate direct sau indirect de obiectul de activitate al agentiei.

- Durata societatii.

NOUVELLES FRONTIE

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Agentie de Turism.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
32 pagini
Imagini extrase:
32 imagini
Nr cuvinte:
5 751 cuvinte
Nr caractere:
32 291 caractere
Marime:
72.42KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Economie
Tag-uri:
servicii, oferte, preturi, atractii turistice
Predat:
la facultate
Materie:
Economie
Profesorului:
Moraru Laura
Sus!