Proiect / Economie / Facultate
INTRODUCERE Zaharul este un produs des utilizat in alimentatia oamenilor, atat in tara noastra cat si in celelalte tari din cadrul Uniunii Europene. In aceste conditii mi-am propus ca in cadrul proiectului sa analizez acest domeniu prin prisma mai multor indicatori precum: numarul de... citeste tot proiectul
Proiect / Economie / Facultate
Introducere. Etica profesionala este principiul care guverneaza comportamentul unei persoane sau a unui grup intr-un mediu de afaceri. La fel ca valorile, etica profesionala ofera reguli cu privire la modul in care o persoana ar trebui sa actioneze fata de alte persoane si institutii... citeste tot proiectul
ARGUMENT Am ales sa tratez in aceasta lucrare inghetata produsa de SC Inapolact SA. Inapolact este unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Romania. Compania are in prezent un numar de 480 de angajati care lucreaza in trei fabrici, la Huedin, Baciu si Taga, iar produsele... citeste tot proiectul
Proiect / Economie / Facultate
Partea I-Cadrul competitiv de referinta Capitolul 1- Analiza pietei 1.1 Identificarea pietei Piata sapunului este reprezentata de toti cumparatorii de sapun indiferent de marca acestuia. Din punct de vedere structural piata este formata din: -consumatori = cei interesati si care... citeste tot proiectul
Proiect / Economie / Facultate
1. INFORMATII GENERALE PRIVIND FIRMA DE EXERCITIU 1.1. DESCRIEREA FIRMEI F irma de exercitiu FE APICOLAND SRL a fost infiintata in anul scolar 2015-2016 de catre elevii clasei 11 E care au inregistrat-o pe platforma ROCT si au lansat-o pe piata firmelor de exercitiu. Anual firma a fost... citeste tot proiectul
Proiect / Economie / Facultate
Introducere La nivel european orasele indeplinesc un rol vital in dezvoltarea regionala, fiind considerate elemente cheie ale imbunatatirii competitivitatii Uniunii Europene la nivel global. Capacitatea oraselor de inovare si de creare de noi oportunitati economice constituie, de cele... citeste tot proiectul
Proiect / Economie / Facultate
INTRODUCERE Societatea S.C CAFE S.R.L si-a inceput activitatea in anul 2018 cu un capital social de 2000 lei. Tipul activitatii principale este conform cod CAEN: -5630 Baruri si alte activitati de servire a bauturilor; -5610 Restaurante in cazul in care se servesc prajituri si produse... citeste tot proiectul
Proiect / Economie / Facultate
1. Scurt istoric economic al Italiei: Italia face parte din zona Euro si din piata unica europeana. Italia are o economie mixta capitalista, a treia cea mai mare din zona Euro si a opta din lume.]Tara este membra fondatoare a G7, G8, a zonei Euro si a OCDE. Italia este considerata a fi... citeste tot proiectul
Proiect / Economie / Facultate
1. Consumul si economisirea 1.1 Consumul Consumul (C) reprezinta folosirea de catre fiecare agent si subiect economic a venitului sau a unei parti din acesta pentru cumpararea de bunuri necesare satisfacerii trebuintelor sale de viata. Dupa realizarea procesului de repartitie primara... citeste tot proiectul
Proiect / Economie / Facultate
Echilibrul macroeconomic. Modelul AD - AS Premisele modelului: 1. Se considera ca preturile sunt flexibile 2. Cele mai importante variabile macroeconomice sunt: venitul, rata dobanzii si preturile 3. Se bazeaza pe doua curbe: Curba cererii agregate : AD ( Aggregate demand) Curba ofertei... citeste tot proiectul