Plan de afaceri - SC.QuillingArt.S.R.L

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

1.1Descrierea firmei

Firma noastră a luat naștere ȋn data de 8 aprilie 2013, având ca obiect de activitate producerea si comercializarea produselor handmade (quilling).Firma noastră pune la dispoziția celor interesați produse precum:tablouri,felicitări,insigne,ornamente,etc.realizate ȋn ȋntregime cu ajutorul hârtiei.Forma de organizare a firmei este SRL (Societate cu răspundere limitată).

1.2Ce este quillingul?

Quilling-ul este o formă de artă care implică utilizarea de benzi de hârtie care sunt rulate,in forme diferite şi sunt lipite ȋmpreună pentru a crea diferite modele decorative.Fiecare hârtie este ȋnfăsurată in jurul unui ac pentru a crea forma dorită.Fiecare bandă de hârtie poate fi modelată ȋn diferite forme pentru a crea flori,animale si diferite modele ornamentale. ȋn timpul Renașterii, maici şi călugări din Franța şi Italia foloseau quilling-ul pentru a decora coperți de carte şi obiecte de cult. Chiar dacă această formă de artă pe parcursul timpului și-a pierdut din popularitate, ȋn prezent quilling-ul vede o revenire in popularitate cu quillers(persoane care practică această artă) pe fiecare continent.Quilling-ul este folosit pentru a decora invitații,anunțuri de naştere,felicitări, pagini de album, cutii dar şi pentru diverse tablouri şi alte obiecte.

1.3Descrierea pe larg a produselor

Firma Quilling Art foloseşte ca prim material şi cel mai important fără de care aceste tablouri nu ar fi putut lua contur, hârtia.Pe lângă hârtia folosită ,putem adăuga unele accente de culoare cu ajutorul unor alte materiale precum sclipiciul sau alte ornamente.Toate tablourile au rame din lemn care pot fi si acestea personalizate.Trebuie să precizăm că fabricăm și ȋn funcție de cerințele clientului,oferindu-le produse unicat la un preț avantajos.

1.4 Scopul afacerii

- Quilling Art doreşte ca prin această artă să aducă bucurie pe chipurile oamenilor

-Promovarea acestei forme de artă ( quilling-ul)

- Identificare și satisfacerea nevoilor consumatorului

-Dezvoltarea unei afaceri profitabile

-Imagine favorabilă pe piață

- Promovarea produselor pe o rază mai mare

- Crearea unor produse unicat

Secțiunea II: Experiența anteprenorului ȋn legătură cu afacerea

2.1 Informații legate de produse şi de piață țintă a afacerii

Ideea noastră de afacere a pornit mai ȋntai dintr-un hobby, dar văzând ca tablourile create au atât de mult succes in rândul colegilor și profesorilor, ne-am hotărât să facem din această plăcere, o mică afacere, care cu timpul să se extindă. Totodată cu trecerea timpului am adăugat şi alte produse precum: felicitări,insigne,ornamente,etc.toate handmade cu ajutorul quilling-ului.Toate produse create de noi se adresează unei game variate de persoane , iubitoare de artă si celor care doresc să investească intr-o mică afacere care poate să crească cu ajutorul celor interesați de produse.

2.2 Informații deținute si experiența profesională

Am ajuns să cunoaștem toate aceste informații ȋn cadrul liceului nostru, fiind la secțiune :Servicii;profilul: Tehnician ȋn activități economice şi am dorii ca aceste cunoştințe să le punem in practică in prima noastră firmă “Quilling Art”

Secțiunea III:Produsele firmei

3.1 Detalierea produselor

Produsele le confecționăm in totalitate din hârtie,fiecare tablou având un alt model unicat.Toate produsele pot fi personalizate pentru anumite sarbători sau ocazii speciale: Crăciun,Paște ,Zi de naștere,etc. Dorim să precizăm că fiecare produs este făcut cu multă dăruire si pasiune,fiecare având in spate, o poveste.Magneții pot fi puşi pe toate suprafețele metalice iar ornamentele au ȋn componența lor materiale de calitate ,astfel pot rezista o perioadă indelungată de timp.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Plan de afaceri - SC.QuillingArt.S.R.L.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
10/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
15 pagini
Imagini extrase:
15 imagini
Nr cuvinte:
2 029 cuvinte
Nr caractere:
10 665 caractere
Marime:
474.55KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 2 P.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Proiect
Materie:
Economia Intreprinderii
Predat:
Colegiul Tehnic: Alexandru Roman
Profil:
Servicii
Specializare:
Ştiinţe sociale
Sus!