Plan de afaceri - SC.QuillingArt.S.R.L

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

1.1Descrierea firmei

Firma noastra a luat nastere in data de 8 aprilie 2013, avand ca obiect de activitate producerea si comercializarea produselor handmade (quilling).Firma noastra pune la dispozitia celor interesati produse precum:tablouri,felicitari,insigne,ornamente,etc.realizate in intregime cu ajutorul hartiei.Forma de organizare a firmei este SRL (Societate cu raspundere limitata).

1.2Ce este quillingul?

Quilling-ul este o forma de arta care implica utilizarea de benzi de hartie care sunt rulate,in forme diferite si sunt lipite impreuna pentru a crea diferite modele decorative.Fiecare hartie este infasurata in jurul unui ac pentru a crea forma dorita.Fiecare banda de hartie poate fi modelata in diferite forme pentru a crea flori,animale si diferite modele ornamentale. in timpul Renasterii, maici si calugari din Franta si Italia foloseau quilling-ul pentru a decora coperti de carte si obiecte de cult. Chiar daca aceasta forma de arta pe parcursul timpului si-a pierdut din popularitate, in prezent quilling-ul vede o revenire in popularitate cu quillers(persoane care practica aceasta arta) pe fiecare continent.Quilling-ul este folosit pentru a decora invitatii,anunturi de nastere,felicitari, pagini de album, cutii dar si pentru diverse tablouri si alte obiecte.

1.3Descrierea pe larg a produselor

Firma Quilling Art foloseste ca prim material si cel mai important fara de care aceste tablouri nu ar fi putut lua contur, hartia.Pe langa hartia folosita ,putem adauga unele accente de culoare cu ajutorul unor alte materiale precum sclipiciul sau alte ornamente.Toate tablourile au rame din lemn care pot fi si acestea personalizate.Trebuie sa precizam ca fabricam si in functie de cerintele clientului,oferindu-le produse unicat la un pret avantajos.

1.4 Scopul afacerii

- Quilling Art doreste ca prin aceasta arta sa aduca bucurie pe chipurile oamenilor

-Promovarea acestei forme de arta ( quilling-ul)

- Identificare si satisfacerea nevoilor consumatorului

-Dezvoltarea unei afaceri profitabile

-Imagine favorabila pe piata

- Promovarea produselor pe o raza mai mare

- Crearea unor produse unicat

Sectiunea II: Experienta anteprenorului in legatura cu afacerea

2.1 Informatii legate de produse si de piata tinta a afacerii

Ideea noastra de afacere a pornit mai intai dintr-un hobby, dar vazand ca tablourile create au atat de mult succes in randul colegilor si profesorilor, ne-am hotarat sa facem din aceasta placere, o mica afacere, care cu timpul sa se extinda. Totodata cu trecerea timpului am adaugat si alte produse precum: felicitari,insigne,ornamente,etc.toate handmade cu ajutorul quilling-ului.Toate produse create de noi se adreseaza unei game variate de persoane , iubitoare de arta si celor care doresc sa investeasca intr-o mica afacere care poate sa creasca cu ajutorul celor interesati de produse.

2.2 Informatii detinute si experienta profesionala

Am ajuns sa cunoastem toate aceste informatii in cadrul liceului nostru, fiind la sectiune :Servicii;profilul: Tehnician in activitati economice si am dorii ca aceste cunostinte sa le punem in practica in prima noastra firma "Quilling Art"

Sectiunea III:Produsele firmei

3.1 Detalierea produselor

Produsele le confectionam in totalitate din hartie,fiecare tablou avand un alt model unicat.Toate produsele pot fi personalizate pentru anumite sarbatori sau ocazii speciale: Craciun,Paste ,Zi de nastere,etc. Dorim sa precizam ca fiecare produs este facut cu multa daruire si pasiune,fiecare avand in spate, o poveste.Magnetii pot fi pusi pe toate suprafetele metalice iar ornamentele au in componenta lor materiale de calitate ,astfel pot rezista o perioada indelungata de timp.

Download proiect

Primești proiectul în câteva minute,
cu sau fără cont

Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
10/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
15 pagini
Imagini extrase:
15 imagini
Nr cuvinte:
2 029 cuvinte
Nr caractere:
10 665 caractere
Marime:
474.55 KB (arhivat)
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Proiect
Materie:
Economia intreprinderii
Data publicare:
01.11.2017
Structură de fișiere:
  • Plan de afaceri - SC.QuillingArt.S.R.L.docx
Predat:
Colegiul Tehnic: Alexandru Roman
Profil:
Servicii
Specializare:
Ştiinţe sociale
Sus!