Abandon - Contestare și Loialitate

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Aceasta carte face referire la o modalitate de analiza a anumitor procese economice care poate sa puna in lumina o diversitate de fenomene sociale, politice si chiar morale.

Oricare societate invata sa supravietuiasca cu un anumit grad de comportamente disfunctionale sau deviante dar in acelasi timp, societatea trebuie sa fie capabila sa-si ordoneze fortele care se afla in interiorul ei, fapt ce determina cat mai multi agenti sociali sa revina la comportamentul potrivit functionarii corecte a societatii.

Pentru inceput voi face referire la riscul deteriorarii performantei atat in cazul firmelor cat si in cazul organizatiilor, fapt ce are loc datorita distrugerii atat a calitatii produsului cat si a serviciului oferit. Insa erorile in cadrul managementului pot fi rezolvate prin doua optiuni alternative: prima optiune reprezentand abandonul prin faptul ca produsele nu se mai cumpara de catre clientii firmei si acestia chiar parasesc organizatia. Acestea duc la scaderea veniturilor si a numarului de membrii.Cea de-a doua optiune consta in protestul atat al clientilor cat si al membrilor unei firme, fapt ce se realizeaza in mod direct catre conducerea organizatiei sau autoritatii careia aceasta i se subordoneaza.

Gary Becker a fost cel care a reusit sa arate lumii ca unele dintre teoriile fundamentale ale microeconomiei, cum ar fi cele potrivit carora curbele de cerere ale pietii pentru un anumit produs sunt descrescatoare, acestea vor fi compatibile cu o paleta larga de comportamente irationale si ineficiente din partea consumatorilor si a producatorilor, chiar daca aceste teorii s-au bazat pe ipoteza rationalitatii nedeviate.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Abandon - Contestare si Loialitate.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
9/10 (6 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
1 688 cuvinte
Nr caractere:
8 025 caractere
Marime:
13.92KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Criminologie
Tag-uri:
carte, referat
Predat:
la facultate
Materie:
Criminologie
Profesorului:
Badea Marian
Sus!