Calculul necesarului de vin cupaj pentru obtinerea vinului spumant

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

1. Degorjarea

Pierderi la degorjare:

Chf - cantitatea de champagne finita (l/ora)

Chd - cantitatea de champagne supusa degorjarii (l/ora)

2. Maturare pe depozit

Pierderi la maturare:

Chd - cantitatea de champagne supusa degorjarii (l/ora)

Chm - cantitatea de champagne pusa la maturat (l/ora)

3. Remuiaj

Pierderi la remuiaj:

Chm - cantitatea de champagne pusa la maturat (l/ora)

Chr - cantitatea de champagne in timpul remuiajului (l/ora)

4. Fermentare faza a II-a si maturare

Pierderi la faza a II-a si maturare:

Chr - cantitatea de champagne in timpul remuiajului (l/ora)

ChFII - cantitatea de champagne supusa fermentarii in faza a II-a si maturarii (l/ora)

5. Depozitare pentru fermentare faza I

Pierderi la depozitare pentru fermentare faza I:

ChFII - cantitatea de champagne supusa fermentarii in faza a II-a si maturarii (l/ora)

ChD - cantitatea de champagne supusa depozitarii pentru fermentare faza I (l/ora)

6. Tiraj

Pierderi la tiraj:

ChD - cantitatea de champagne supusa depozitarii pentru fermentare faza I (l/ora)

Cht - cantitatea de champagne la tiraj (l/ora)

s

7. Amestec de tiraj

Pierderi la adaugarea amestecului de tiraj:

Cht - cantitatea de champagne la tiraj (l/ora)

Cham - cantitatea de champagne dupa adaugarea amestecului de tiraj (l/ora)

8. Depozitarea vinului stabilizat

Pierderi la depozitarea vinului stabilizat:

Cham - cantitatea de champagne dupa adaugarea amestecului de tiraj (l/ora)

Chs - cantitatea de vin stabilizat pentru champagne (l/ora)

9. Tratamente de limpezire si stabilizare a vinului

Pierderi la tratare si stabilizare:

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
9/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
1 363 cuvinte
Nr caractere:
9 946 caractere
Marime:
77.34 KB (arhivat)
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Proiect
Materie:
Chimie industriala
Tag-uri:
cantitate, vin, sampanie
Data publicare:
12.01.2016
Structură de fișiere:
  • Calculul necesarului de vin cupaj pentru obtinerea vinului spumant.doc
Predat:
la liceu
Profil:
Tehnic
Te-ar putea interesa și:
I. Caracteristicile materiei prime, ale materiilor auxiliare si ale produsului finit 1.1...
Procesarea strugurilor pentru obtinerea vinului Generalitati Vinul este bautura obtinuta...
Argument Vinul este o bautura obisnuita exclusiv prin fermentarea alcoolica completa sau...
I. Memoriu justificativ La momentele deosebite din viata noastra ca aniversari, nunti,...
Denumirea de OENOLOGIE isi are originea in cuvintele grecesti "oenos-vin" si...
Sus!