Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Posibilitatea de a produce o versiune tiparita a unui document este una din functiile principale ale unui PC, imprimantele devenind, ca si modemurile, un accesoriu obligatoriu. Unul din principalele motive pentru dezvoltarea retelelor locale de calculatoare a fost posibilitatea de a partaja imprimante intre mai multi utilizatori.

Datorita in parte acestei piete a retelelor, exista o larga varietate de imprimante, prezentand o multitudine de caracteristici si de viteze.

Tehnologia tiparirii

Exista trei tipuri de baza de tehnologii de tiparire folosite pentru PC-uri, definite de metoda prin care este produsa imaginea pe hartie. Aceste trei tehnologii sunt:

- Laser. Imprimantele cu laser functioneaza prin crearea unei imagini electrostatice a unei pagini intregi pe un tambur fotosensibil, cu o raza laser. Cand o pudra colorata superfina numita toner este aplicata pe tambur, ea adera numai la ariile sensibilizate corespunzatoare literelor si imaginilor de pe pagina. Tamburul se roteste si este presat pe o foaie de hartie, transferand tonerul pe pagina si creand imaginea. Aceasta tehnologie este aceeasi cu cea folosita de catre copiatoare.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Imprimante.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
27 pagini
Imagini extrase:
27 imagini
Nr cuvinte:
6 241 cuvinte
Nr caractere:
33 934 caractere
Marime:
63.12KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Calculatoare
Tag-uri:
imprimanta, retele
Predat:
la facultate
Materie:
Calculatoare
Profesorului:
Chiliban Angela
Sus!