Proiect / Agronomie / Facultate
Introducere Carnea de strut este recunoscuta ca fiind un produs valoros, cu un continut nutritiv si dietetic ridicat. ceea ce face ca aceste pasari sa fie importante pentru multe industrii zootehnice- Cererea pentru astfel de produse in Europa a crescut recent, in special si in randul... citeste tot proiectul
Proiect / Agronomie / Facultate
Capitolul I. ANALIZA POTENTIALULUI TURISTIC din judetul ILFOV Pozitia geografica: Suprafata: Judetul este situat in partea de S-SE a Romaniei, in centrul Campiei Valahe. La fel ca un zid protector ce inconjoara o cetate, judetul se desfasoara in jurul Capitalei Romaniei, Bucuresti,... citeste tot proiectul
Proiect / Agronomie / Facultate
Prezentarea satului Rimetea Rimetea era unul dintre principalele centre de prelucrare a fierului din Transilvania iar uneltele agricole produse aici erau cele mai renumite din principat si din estul regatului Ungariei, fiind vandute de negustori in piete importante, precum Brasov,... citeste tot proiectul
Proiect / Agronomie / Facultate
1. Generalitati despre cultura prunului Prunul (denumire stiintifica: Prunus domestica) este un arbore fructifer din familia rozaceelor. Fructele sale carnoase, de culoare albastru inchis sau galbui, isi gasesc multiple intrebuintari in industria alimentara, pentru conserve sau gemuri,... citeste tot proiectul
Proiect / Agronomie / Facultate
Cresterea oilor din rasa Turcana are cea mai mare raspandire in randul oierilor din Romania. Rasa - supra-denumita si "Regina Muntilor", este stabila, rezistenta, deloc pretentioasa, oferind productii mixte de lapte, carne si lana, ceea ce au facut-o sa fie foarte populara in... citeste tot proiectul
Proiect / Agronomie / Facultate
1.IDENTIFICAREA SPECIILOR SI RASELOR PENTRU LAPTE (bovine, ovine, caprine ) Rasele de bovine specializate pentru lapte. Rasele de taurine specializate pentru lapte : Rasa Holstein. Dupa ce a devenit populara in America si Canada, rasa Holstein a cucerit Germania. La moment, aceasta este... citeste tot proiectul
Proiect / Agronomie / Facultate
Asezare Municipiul Ramnicu Valcea se afla asezat pe partea dreapta a raului Olt, in partea de nord-est a Olteniei. Se gaseste la o altitudine de 240-260 m. Pozitia sa geografica determina si temperatura care aproape mereu este calduroasa, clima fiind temperat continentala. Orasul este... citeste tot proiectul
Proiect / Agronomie / Facultate
Ocupatia de capatai a vechilor locuitori o constituie cultura cerealelor, a vitei de vie si cresterea animalelor. Lunca Teleajenului si terasele acestuia ofereau bune conditii pentru agricultura, iar pe dealurile Seciului si ale Scaenului se plantau pomi fructiferi si vita de vie, cum,... citeste tot proiectul
Proiect / Agronomie / Facultate
Berea este o bautura alcoolica obtinuta din 4 produse naturale: drojdia de bere, malt, hamei si apa. Aceasta are in general aproximativ 5% alcool. Datorita insusirilor sale (continut scazut de alcool, gust placut, valoare alimentara), berea este consumata de o larga patura a populatiei... citeste tot proiectul
Proiect / Agronomie / Facultate
Elemente de identificare Denumire: - S.C RLZ WEB DESIGN S.R.L. - societate cu capital privat. Slogan: ALEGE CORECT PENTRU UN WEB-DESIGN ATENT Obiectul de activitate: Producerea de site-uri si designul acesora Proprietarul firmei si conducerea: CHIRIAC MIRCEA STEFAN - proprietar Adresa... citeste tot proiectul