Proiect / Agricultura / Liceu
Lucrarea de specialitate denumita ,, utilaje pentru separarea amestecurilor granulare" este foarte importanta in industria chimica si in special in industria alimentara, prezentand urmatoarele avantaje: - in cazul cernerii suprafetele avand deschideri foarte lungi dreptunghiulare,... citeste tot proiectul
Proiect / Agricultura / Liceu
Compozitia chimica a alimentelor de origine vegetala Prin compozitia chimica a alimentelor se intelege totalitatea substantelor chimice care alcatuiesc alimentele. Alimentele vegetale contin aceleasi substante chimice, insa in proportii diferite. Alimentele vegetale constituie surse... citeste tot proiectul
Proiect / Agricultura / Liceu
Biodiversitatea este varietatea tuturor vietuitoarelor, incluzand gene, specii si ecosisteme. Biodiversitatea se imparte in: Biodiversitatea vegetala Biodiversitatea animala citeste tot proiectul
Proiect / Agricultura / Liceu
IMPORTANTA - Cresterea bovinelor este o activitate traditionala a populatiei din zona rurala si in special din zona montana. - Diversitatea productiilor pe care le realizeaza, consumul redus de energie si natura furajelor pe care le valorifica, confera cresterii si exploatarii... citeste tot proiectul
Proiect / Agricultura / Liceu
Industria alimentara cuprinde o mare varietate de produse alimentare dintre care un loc importanta il ocupa preparatele din carne. Industria carnii din tara noastra a cunoscut o dezvoltare deosebita mai ales in ultimii 15 ani ,perioada in care au intrat in functiune noi unitati dotate... citeste tot proiectul
Proiect / Agricultura / Liceu
Descrierea procesului tehnologic Taierea si prelucrarea pasarilor se desfasoara in flux continuu, conform schemei tehnologice prezentate in figura 8. 1. Receptia pasarilor Pasarile transportate din ferme in abator sunt examinate din punct de ve?dere sanitar-veterinar si receptionate.... citeste tot proiectul
Proiect / Agricultura / Liceu
A.MATERII PRIME: - sunt reprezentate de carnea de porcine si carne de manzat. Carne de vita: - adulta (peste 3 ani); - de manzat (intre 6 luni si 3 ani); - de vitel (pana la 6 luni). Carne de porc: - tip I- cu slanina; - tip II- fara slanina; Carne de bovine: - calda; -... citeste tot proiectul
Proiect / Agricultura / Liceu
Argument Cand am studiat tehnologia de fabricare a aluatului dospit mi-a atras atentia in mod deosebit modul de fabricare al melcilor din aluat dospit Atat in timpul orelor de practica cat si in timpul orelor de teorie am fost incantata de modul deosebit de modelare si fabricare a... citeste tot proiectul
Proiect / Agricultura / Liceu
Introducere S.R.L. ,,VARDAN-AGRO" a fost creata la 24 aprilie 2001 si inregistrata la Camera Inregistrarii de Stat cu numarul de identificare de stat si codul fiscal (IDNO): 1002602006131, avind statut de persoana juridica (Anexele 1,2,3,4,5). Ea activeaza in domeniul... citeste tot proiectul
Proiect / Agricultura / Liceu
Nutreturile sunt produse de origine vegetala, a animala sau minerala. care contin elemente nutritive sienergetice utlile organismului animal. in scopul desfasurarii normale a cresterii, reproductiei si productiei, fara a dauna sanatatii. Valoarea nutritiva reprezinta masura in care... citeste tot proiectul