500 de documente pentru Facultate din domeniul Merceologie

Materie sau Domeniu

Merceologie500 Economie14005 Drept7109 Management6867 Marketing5648 Finante3743 Contabilitate3510 Calculatoare2748 Industria Alimentara2733 Geografie2732

Forma de invatamant

Documente / Merceologie / Facultate

  • Imagine document Analiza comparativa a televizoarelor color

    Analiza comparativa a televizoarelor color

    Proiect / Merceologie / Facultate

    Analiza comparativa a calitatii marfurilor (A.C.Q.M) se utilizeaza pentru ierarhizarea produselor in functie de nivelul calitatii atins pe piata interna si externa tinand cont de mai multe criterii, dintre care: proprietatile esantiale ale produselor, eficienta lor in utilizare, toate... citeste tot proiectul

    17 pagini doc Bibliografie
  • Imagine document Ceramica

    Ceramica

    Referat / Merceologie / Facultate

    Produsele nealimentare acopera nevoile de protectie biologica ale consumatorului( imbracaminte, incaltaminte),satisfac nevoi sociale, culturale, sportive, de igiena si confort ambiental, usureaza munca in gospodarie si au rol de protectie in general. Produsele nealimentare nu isi pierd... citeste tot referatul

    5 pagini doc Cuprins
  • Imagine document Sticla de murano

    Sticla de murano

    Eseu / Merceologie / Facultate

    In urma cu peste 2000 de ani s-a desoperit prelucrarea sticlei prin suflare. Acest mestesug traditional nu mai este utilizat foarte frecvent in zilele noastre. A fost inlocuit de metode industriale. Insa, sticla produsa in mod traditional este mult mai apreciata deoarece aceasta are... citeste tot eseul

    8 pagini doc Cuprins Bibliografie
  • Imagine document Branzeturi

    Branzeturi

    Proiect / Merceologie / Facultate

    Industria laptelui din tara noastra se dezvolta intr-un ritm rapid si o data cu ea sectorul de branzeturi, care a trecut de la nivelul mestesugaresc de prelucrare a laptelui la o industrie moderna. S-au construit noi fabrici si sectii de fabricatie de branzeturi dotate cu utilaje... citeste tot proiectul

    18 pagini doc Cuprins
  • Imagine document Analiza calitatii senzoriale a vinului

    Analiza calitatii senzoriale a vinului

    Proiect / Merceologie / Facultate

    Astazi, ne propunem sa descoperim drumul ca un omagiu adus podgoriilor, fara de care rolul strugurilor ar fi departe de noi. Natura a creat locuri speciale unde vita de vie se bucura din belsug de razele soarelui, de ariditatea solului si de ploile razlete. Vita de vie este un dar... citeste tot proiectul

    34 pagini doc Cuprins Bibliografie
  • Imagine document Marfuri

    Marfuri

    Curs / Merceologie / Facultate

    - ECONOMIC: PRODUS CU CHELTUIELI: - MATERIALE - PRODUCTIE DESTINAT PROMOVARII DESFACERILOR FUNCTIILE AMBALAJULUI CONSERVAREA SI PASTRAREA CALITATII LA ACTIUNEA FACTORILOR INTERNI SI EXTERNI FACILITAREA TRANSPORTULUI, MANIPULARII, STOCARII PROMOVAREA VANZARILOR (ROLUL DE... citeste tot cursul

    99 pagini ppt
  • Imagine document Mancarea mexicana

    Mancarea mexicana

    Referat / Merceologie / Facultate

    Mancare mexicana, iute, extrem de condimentata si delicioasa in acelasi timp. In bucataria mexicana veti gasi minunate retete culinare dar care rareori sunt recomandate pentru cei cu cateva kilograme in plus. Mosteniri ale masacratului regat aztec, reguli de alimentatie impuse de un... citeste tot referatul

    13 pagini doc
  • Imagine document Dantela

    Dantela

    Referat / Merceologie / Facultate

    Dantela este un produs textil, o tesatura cu goluri, reprezentand ochiuri largi, lucrat cu acul, cu croseta cu ciocanelele sau prin folosirea simultana a mai multor tehnici, care se realizeaza manual sau industrial. Golurile dantelei sint formate prin scoaterea firelor din tesatura de... citeste tot referatul

    11 pagini doc Bibliografie
  • Imagine document Carnea si produsele din carne

    Carnea si produsele din carne

    Proiect / Merceologie / Facultate

    Carnea, indiferent de animalul de la care provine (vita, oaie, porc, pasare), are o compozitie corespunzatoare varstei si starii de nutritie a animalului.Carnea contine circa 20% proteine.Continutul grasimilor in carne depind de felul animalului si de starea de nutritie.Cea mai saraca... citeste tot proiectul

    13 pagini doc Bibliografie
  • Imagine document Asigurarea - Managementul calitatii

    Asigurarea - Managementul calitatii

    Referat / Merceologie / Facultate

    Asigurarea calitatii este o parte a managementului calitatii. Concentrate pe furnizarea increderii ca cerintele referitoare la calitate vor fi indeplinite. Asigurarea calitatii acopera toate genurile de activitati, de la design, dezvoltare, implementare si pana la productie, instalare,... citeste tot referatul

    5 pagini doc
Sus!