506 de documente din Merceologie

Materie sau Domeniu

Merceologie506 Limba si literatura romana3399 Istorie1820 Geografie4357 Limba engleza1546 Biologie2092 Informatica693 Economie14808 Fizica1566 Chimie479
Religie1442 Limba franceza429 Psihologie3034 Limba germana335 Alte materii304 Medicina2593 Matematica710 Turism si alimentatie197 Filosofie765 Mecanica1816 Contabilitate3710 Ecologie2059 Educatie muzicala106 Marketing5847 Drept7314 Astronomie159 Industrie alimentara82 Agricultura72 Electric72 Arte67 TIC (Tehnologia informatiei si Comunicarii)53 Socio-umane45 Limba spaniola43 Anatomie223 Automatica709 Limba italiana29 Invatamant vocational27 Educatie fizica si sport25 Agronomie1692 Economia intreprinderii24 Comert1073 Educatie antreprenoriala23 Electronica si automatizari22 Construcţii si lucrări publice22 Desen19 Textile pielarie17 Managementul calitatii16 Management6999 Stiinte Politice2015 Electromecanică13 Tehnologii12 Studiul calitatii produselor si serviciilor12 Educatie plastica11 Discipline psihologice si pedagogice10 Educatie tehnologica9 Discipline optionale8 Consiliere si orientare7 Limba latina7 Statistica631 Instrumente si tehnici de laborator6 Electrotehnica aplicata6 Administratie6 Fabricarea produselor din lemn5 Elemente de tehnologie generala5 Chimie industriala4 Jurnalism4 Finante Banci4 Invatamant special4 Cultura civica3 Desen tehnic2 Estetica si igiena corpului omenesc2 Studiul calitatii mediului2 Materiale de constructii2 Silvicultură1 Mecanica aplicata1 Materii prime si materiale1 Finante3791 Calculatoare2775 Industria Alimentara2768 Turism2381 Sociologie1835 Banci1713 Comunicare1694 Constructii1588 Electronica1547 Pedagogie1488 Engleza1297 Alte domenii1254 Stiinta Administratiei1215 Electrotehnica1206 Chimie Generala1151 Istorie Universala943 Drept Civil869 Limbaje de Programare765 Transporturi718 Asigurari695 Psihopedagogie624 Energetica598 Drept Comercial593 Istoria Romanilor557 Romana538 Mass Media448 Educatie Fizica431 Chimie Organica394 Farmacie358 Franceza337 Medicina Veterinara319 Stiintele Comunicarii294 Filologie289 Negociere267 Retele263 Sisteme de Operare233 Stiinta Materialelor227 Organe de masini222 Burse222 Tranzactii Internationale209 Arta209 Inteligenta Artificiala195 Metalurgie si Siderurgie194 Chimie Anorganica192 Grafica Computerizata153 Criminologie150 Birotica137 Administratie Publica126 Inginerie Aerospatiala125 Antropologie116 Optica101 Litere91 Muzica86 Instalatii81 Istoria Artelor76 Crestinism70 Limbi Straine67 Stomatologie55 Germana55 Dinamica54 Logica54 Spaniola45 Arte Plastice39 Rezistenta Materialelor28 Geodezie27 Probabilitati24 Arhitectura23 Antreprenoriat13 Telecomunicatii12 Pictura10 Geologie10 Audit8 Cibernetica5

Forma de invatamant

Documente / Merceologie

  • Imagine document Substantele potentiale toxice prezente in produsele alimentare

    Substantele potentiale toxice prezente in produsele alimentare

    Documentatie / Merceologie / Facultate

    Actualmente, datorita industrializarii excesive din sectoarele economiei, in compozitia alimentelor pot aparea pe linga substantele chimice proprii si substante de origine exogena, provenite in mod accidental sau prin adaos intentionat. Prezenta acestor substante nu poate fi... citeste tot documentatia

    7 pagini doc
  • Imagine document Toxicacitatea grasimilor autooxidante si degradate termic

    Toxicacitatea grasimilor autooxidante si degradate termic

    Documentatie / Merceologie / Facultate

    Modificarile degradative ale grasimilor, uleiurilor pot fi: - Autooxidarea - care decurge la temperaturi sub 100oC - Polimerizarea termica, care are loc la temperaturi de 200-300oC in absenta aerului - Oxidarea termica - care are loc la temperatura de140-200oC in prezenta aerului.... citeste tot documentatia

    2 pagini doc
  • Imagine document Substantele antinutritive

    Substantele antinutritive

    Curs / Merceologie / Facultate

    In produsele alimentare, pe linga substantele nutritive necesare desfasurarii proceselor vitale, au fost gasite si o serie de substante, care prin diferite mecanisme, reduc actiunea substantelor nutritive. Mecanismele prin care substantele antinutritive afecteaza nutritia sunt variate:... citeste tot cursul

    3 pagini doc
  • Imagine document Casa de vinuri Pietroasa

    Casa de vinuri Pietroasa

    Referat / Merceologie / Facultate

    Tinand seama de conditiile de maxima favorabilitate culturii vitei de vie in anul 376 e.n- cand regale vizigot Atamaric a ascuns comoara "closca cu puii de aur" la Pietroasa din judetul Buzau un alt tezaur -viile erau prezente pe dealurile insorite din zona unde au continuat... citeste tot referatul

    6 pagini doc
  • Imagine document Eticheta ecologica

    Eticheta ecologica

    Referat / Merceologie / Facultate

    Eticheta ecologica europeana reprezinta un simbol grafic insotit de un scurt text descriptiv, aplicat pe produs, ambalaj, intr-o brosura sau in alt document informativ care insoteste produsul si care ofera informatii despre cel putin unul si cel mult trei tipuri de impact asupra... citeste tot referatul

    5 pagini docx
  • Imagine document Analiza comparativa a televizoarelor color

    Analiza comparativa a televizoarelor color

    Proiect / Merceologie / Facultate

    Analiza comparativa a calitatii marfurilor (A.C.Q.M) se utilizeaza pentru ierarhizarea produselor in functie de nivelul calitatii atins pe piata interna si externa tinand cont de mai multe criterii, dintre care: proprietatile esantiale ale produselor, eficienta lor in utilizare, toate... citeste tot proiectul

    17 pagini doc Bibliografie
  • Imagine document Ceramica

    Ceramica

    Referat / Merceologie / Facultate

    Produsele nealimentare acopera nevoile de protectie biologica ale consumatorului( imbracaminte, incaltaminte),satisfac nevoi sociale, culturale, sportive, de igiena si confort ambiental, usureaza munca in gospodarie si au rol de protectie in general. Produsele nealimentare nu isi pierd... citeste tot referatul

    5 pagini doc Cuprins
  • Imagine document Sticla de murano

    Sticla de murano

    Eseu / Merceologie / Facultate

    In urma cu peste 2000 de ani s-a desoperit prelucrarea sticlei prin suflare. Acest mestesug traditional nu mai este utilizat foarte frecvent in zilele noastre. A fost inlocuit de metode industriale. Insa, sticla produsa in mod traditional este mult mai apreciata deoarece aceasta are... citeste tot eseul

    8 pagini doc Cuprins Bibliografie
  • Imagine document Branzeturi

    Branzeturi

    Proiect / Merceologie / Facultate

    Industria laptelui din tara noastra se dezvolta intr-un ritm rapid si o data cu ea sectorul de branzeturi, care a trecut de la nivelul mestesugaresc de prelucrare a laptelui la o industrie moderna. S-au construit noi fabrici si sectii de fabricatie de branzeturi dotate cu utilaje... citeste tot proiectul

    18 pagini doc Cuprins
  • Imagine document Analiza calitatii senzoriale a vinului

    Analiza calitatii senzoriale a vinului

    Proiect / Merceologie / Facultate

    Astazi, ne propunem sa descoperim drumul ca un omagiu adus podgoriilor, fara de care rolul strugurilor ar fi departe de noi. Natura a creat locuri speciale unde vita de vie se bucura din belsug de razele soarelui, de ariditatea solului si de ploile razlete. Vita de vie este un dar... citeste tot proiectul

    34 pagini doc Cuprins Bibliografie
Sus!