506 de documente din Merceologie

Materie sau Domeniu

Merceologie506 Limba si literatura romana3354 Istorie1810 Geografie4337 Limba engleza1523 Biologie2085 Informatica635 Fizica1559 Economie14713 Chimie475
Religie1408 Limba franceza427 Psihologie3021 Limba germana335 Alte materii296 Medicina2559 Matematica703 Filosofie760 Turism si alimentatie163 Mecanica1796 Contabilitate3683 Ecologie2037 Educatie muzicala104 Drept7273 Marketing5815 Astronomie159 Agricultura68 Arte67 Electric64 Industrie alimentara58 TIC (Tehnologia informatiei si Comunicarii)48 Socio-umane44 Limba spaniola42 Anatomie222 Limba italiana29 Automatica704 Invatamant vocational27 Economia intreprinderii23 Agronomie1675 Educatie antreprenoriala21 Construcţii si lucrări publice19 Comert1065 Desen19 Electronica si automatizari18 Educatie fizica si sport16 Managementul calitatii15 Stiinte Politice2007 Textile pielarie12 Studiul calitatii produselor si serviciilor12 Educatie plastica11 Tehnologii10 Electromecanică9 Discipline optionale8 Educatie tehnologica8 Management6964 Discipline psihologice si pedagogice8 Limba latina7 Statistica627 Instrumente si tehnici de laborator5 Fabricarea produselor din lemn5 Elemente de tehnologie generala5 Consiliere si orientare5 Jurnalism4 Finante Banci4 Invatamant special4 Electrotehnica aplicata4 Desen tehnic2 Chimie industriala2 Estetica si igiena corpului omenesc2 Studiul calitatii mediului2 Administratie2 Cultura civica2 Materiale de constructii2 Silvicultură1 Materii prime si materiale1 Finante3778 Calculatoare2770 Industria Alimentara2751 Turism2369 Sociologie1823 Banci1705 Comunicare1683 Constructii1580 Electronica1545 Pedagogie1466 Engleza1290 Alte domenii1241 Stiinta Administratiei1213 Electrotehnica1205 Chimie Generala1140 Istorie Universala939 Drept Civil862 Limbaje de Programare762 Transporturi716 Asigurari690 Psihopedagogie616 Energetica594 Drept Comercial592 Istoria Romanilor555 Romana536 Mass Media449 Educatie Fizica427 Chimie Organica388 Farmacie358 Franceza336 Medicina Veterinara316 Stiintele Comunicarii292 Filologie287 Negociere267 Retele263 Sisteme de Operare233 Stiinta Materialelor227 Organe de masini221 Burse221 Tranzactii Internationale209 Arta208 Inteligenta Artificiala195 Chimie Anorganica191 Metalurgie si Siderurgie191 Grafica Computerizata153 Criminologie150 Birotica135 Inginerie Aerospatiala127 Administratie Publica117 Antropologie114 Optica101 Muzica86 Litere85 Instalatii79 Istoria Artelor76 Crestinism70 Limbi Straine61 Stomatologie55 Germana55 Dinamica54 Logica54 Spaniola45 Arte Plastice39 Rezistenta Materialelor28 Geodezie27 Probabilitati24 Arhitectura23 Telecomunicatii11 Pictura10 Geologie9 Audit7 Antreprenoriat7 Cibernetica5

Forma de invatamant

Documente / Merceologie

  • Imagine document Substantele potentiale toxice prezente in produsele alimentare

    Substantele potentiale toxice prezente in produsele alimentare

    Documentatie / Merceologie / Facultate

    Actualmente, datorita industrializarii excesive din sectoarele economiei, in compozitia alimentelor pot aparea pe linga substantele chimice proprii si substante de origine exogena, provenite in mod accidental sau prin adaos intentionat. Prezenta acestor substante nu poate fi... citeste tot documentatia

    7 pagini doc
  • Imagine document Toxicacitatea grasimilor autooxidante si degradate termic

    Toxicacitatea grasimilor autooxidante si degradate termic

    Documentatie / Merceologie / Facultate

    Modificarile degradative ale grasimilor, uleiurilor pot fi: - Autooxidarea - care decurge la temperaturi sub 100oC - Polimerizarea termica, care are loc la temperaturi de 200-300oC in absenta aerului - Oxidarea termica - care are loc la temperatura de140-200oC in prezenta aerului.... citeste tot documentatia

    2 pagini doc
  • Imagine document Substantele antinutritive

    Substantele antinutritive

    Curs / Merceologie / Facultate

    In produsele alimentare, pe linga substantele nutritive necesare desfasurarii proceselor vitale, au fost gasite si o serie de substante, care prin diferite mecanisme, reduc actiunea substantelor nutritive. Mecanismele prin care substantele antinutritive afecteaza nutritia sunt variate:... citeste tot cursul

    3 pagini doc
  • Imagine document Casa de vinuri Pietroasa

    Casa de vinuri Pietroasa

    Referat / Merceologie / Facultate

    Tinand seama de conditiile de maxima favorabilitate culturii vitei de vie in anul 376 e.n- cand regale vizigot Atamaric a ascuns comoara "closca cu puii de aur" la Pietroasa din judetul Buzau un alt tezaur -viile erau prezente pe dealurile insorite din zona unde au continuat... citeste tot referatul

    6 pagini doc
  • Imagine document Eticheta ecologica

    Eticheta ecologica

    Referat / Merceologie / Facultate

    Eticheta ecologica europeana reprezinta un simbol grafic insotit de un scurt text descriptiv, aplicat pe produs, ambalaj, intr-o brosura sau in alt document informativ care insoteste produsul si care ofera informatii despre cel putin unul si cel mult trei tipuri de impact asupra... citeste tot referatul

    5 pagini docx
  • Imagine document Analiza comparativa a televizoarelor color

    Analiza comparativa a televizoarelor color

    Proiect / Merceologie / Facultate

    Analiza comparativa a calitatii marfurilor (A.C.Q.M) se utilizeaza pentru ierarhizarea produselor in functie de nivelul calitatii atins pe piata interna si externa tinand cont de mai multe criterii, dintre care: proprietatile esantiale ale produselor, eficienta lor in utilizare, toate... citeste tot proiectul

    17 pagini doc Bibliografie
  • Imagine document Ceramica

    Ceramica

    Referat / Merceologie / Facultate

    Produsele nealimentare acopera nevoile de protectie biologica ale consumatorului( imbracaminte, incaltaminte),satisfac nevoi sociale, culturale, sportive, de igiena si confort ambiental, usureaza munca in gospodarie si au rol de protectie in general. Produsele nealimentare nu isi pierd... citeste tot referatul

    5 pagini doc Cuprins
  • Imagine document Sticla de murano

    Sticla de murano

    Eseu / Merceologie / Facultate

    In urma cu peste 2000 de ani s-a desoperit prelucrarea sticlei prin suflare. Acest mestesug traditional nu mai este utilizat foarte frecvent in zilele noastre. A fost inlocuit de metode industriale. Insa, sticla produsa in mod traditional este mult mai apreciata deoarece aceasta are... citeste tot eseul

    8 pagini doc Cuprins Bibliografie
  • Imagine document Branzeturi

    Branzeturi

    Proiect / Merceologie / Facultate

    Industria laptelui din tara noastra se dezvolta intr-un ritm rapid si o data cu ea sectorul de branzeturi, care a trecut de la nivelul mestesugaresc de prelucrare a laptelui la o industrie moderna. S-au construit noi fabrici si sectii de fabricatie de branzeturi dotate cu utilaje... citeste tot proiectul

    18 pagini doc Cuprins
  • Imagine document Analiza calitatii senzoriale a vinului

    Analiza calitatii senzoriale a vinului

    Proiect / Merceologie / Facultate

    Astazi, ne propunem sa descoperim drumul ca un omagiu adus podgoriilor, fara de care rolul strugurilor ar fi departe de noi. Natura a creat locuri speciale unde vita de vie se bucura din belsug de razele soarelui, de ariditatea solului si de ploile razlete. Vita de vie este un dar... citeste tot proiectul

    34 pagini doc Cuprins Bibliografie
Sus!