Subiect / Management / Facultate
1. Scurta istorie a conceptului de management. Etapele in aparitia si consolidarea managementului ca disciplina. In literatura istorica de specialitate se arata ca, in prima faza a productiei din economiile bazate pe cerere si oferta, conducerea a fost exercitata de patron. Acesta era... citeste tot subiectul
Proiect / Management / Facultate
1. Prezentarea generala a proiectului 1.1 Titlul proiectului. Denumire: Organizarea si desfasurarea unor drumetii educationale la diverse organizatii/puncte de interes din domeniul ingineriei electrice, in cadrul Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi, pentru studentii de la Facultatea... citeste tot proiectul
Proiect / Management / Facultate
Argument Aceasta lucrare isi propune, prin procedee precum descrierea, caracterizarea si analiza, realizarea unui studiu aspura comunicarii organizationale. Traim intr-o lume a organizatiilor de diferite tipuri, intr-o lume in care accentul se pune din ce in ce mai mult pe comunicare si... citeste tot proiectul
Proiect / Management / Master
INTRODUCERE Am ales sa studiez IFRS nr 8 - Segmente operationale deoarece acestea are importanta deosebita in cadrul raportarilor din interiorul companiilor. In primul capitol lucrarea de fata studiaza notiunile teoretice ale IFRS nr 8 - Segmentelor Operationale, unde am realizat o... citeste tot proiectul
Proiect / Management / Facultate
ISTORICUL FIRMEI Firma a fost infiintata in anul 2015 de catre un singur actionar - Adriana, care a depus 100% capitalul social in valoare de 200 lei. Ideea in fiintarii firmei a aparut in urma experientei capatate de catre membrii familiei la producerea produselor lactate, in... citeste tot proiectul
Proiect / Management / Master
Introducere: Multi oameni se gandesc sa porneasca o afacere, dar unii dintre ei nu stiu exact ce, iar altii stiu ce ar dori, dar se gandesc la investitia pe care o presupune o astfel de decizie. Desigur, este de la sine inteles faptul ca deschiderea unei afaceri implica o anumita... citeste tot proiectul
Proiect / Management / Facultate
I. PREZENTAREA PRODUSULUI I.1 Generalitati: Alimentul reprezinta orice produs de origine vegetala sau animala, fie consumat ca atare, fie procesat, care prezinta calitati senzoriale, nutritive, energetice si biologice, care asigura organismului uman nutritia, fara riscul imbolnavirii.... citeste tot proiectul
Proiect / Management / Master
Cap. 1 Date generale 1.1. Denumirea proiectului sau profilul de activitate Studiul de evaluare a impactului asupra mediului pentru Modernizare Aeroport International ,,George Enescu"; 1.2. Amplasamentul si adresa Localitatea Bacau, judetul Bacau Amplasarea geografica, in centrul... citeste tot proiectul
Proiect / Management / Master
RAPORT DE EVALUARE Proprietate imobiliara comerciala Corp 1 tip D+P+2E+M si teren aferent Proprietatea imobiliara evaluata este una comerciala; ea este ,,fara restrictii deosebite impuse de forma, dimensiune, utilitate sau de calitatea imobilelor vecine sau a ocupantilor... citeste tot proiectul
Atestat / Management / Liceu
ARGUMENT In vederea realizatii lucrarii pentru examenul de certificare a competentelor profesionale am ales ca tema ,,Motivarea, evaluarea si imbunatatirea performantelor profesionale ale angajatilor", deoarece consider ca resursele financiare, timpul si resursele umane reprezeinta... citeste tot atestatul