Licenta / Industria Alimentara / Facultate
Introducere Un cuptor este o instalatie de incalzire a unui produs pentru a-l supune, in timpul incalzirii sau dupa, la transformari fizice sau chimice. Este format dintr-o incinta cu pereti izolanti din punct de vedere termic si o sursa de caldura. Cuptorul este folosit pentru... citeste toată licenta
Licenta / Industria Alimentara / Facultate
a) Necesitate Fructele au o compozitie chimica complexa, continand principalele grupe de substante organice (glucide, zaharuri, acizi grasi, grasimi, proteine, substante tonoide, arome, vitamine, etc.) si substante minerale ( cu compusi de K, Ca, Mg, Na, Fe, Mn, Al, Mu, P, S, Zu, etc)... citeste toată licenta
Licenta / Industria Alimentara / Facultate
Sa se proiecteze o unitate de prelucrare a laptelui care sa pelucreze zilnic in medie 10 tone lapte materie prima. Materia prima se va prelucra in proportie de 50 % pentru obtinerea laptelui de consum, iar 50% pentru obtinerea iaurtului probiotic. 2. Obiectivul proiectului Obiectivele... citeste toată licenta
Licenta / Industria Alimentara / Facultate
Cuvantul englezesc ,,tofu" vine de la japonezul ,,tofu", care la randul sau deriva din chinezescul ,,doufu". Desi in ambele limbi caracterele luate impreuna se traduc prin ,,cheag de boabe", sensul literal al caracterelor individuale este ,,boaba" si... citeste toată licenta
Licenta / Industria Alimentara / Facultate
Sa se proiecteze o unitate de prelucrare a laptelui care sa pelucreze zilnic in medie 10 tone lapte materie prima.Materia prima se va prelucra in proportie de 50 % pentru obtinerea laptelui de consum, iar 50% pentru obtinereaiaurtului probiotic. 2. Obiectivul proiectului Obiectivele... citeste toată licenta
Licenta / Industria Alimentara / Facultate
Obiectivul proiectat este o linie tehnologica de de prelucrare a laptelui de vaca in vederea prelucrarii acestuia, pentru a se obtine mascarpone. Laptele - materie prima are un continut de grasime de 4 %. Capacitatea de productie a liniei tehnologice pentru obtinerea de mascarpone va... citeste toată licenta
Licenta / Industria Alimentara / Facultate
Proiectarea unei pensiuni situata in orasul Slanic Moldova, Judetul Bacau, dotata cu: - restaurant cu specific pescaresc cu o capacitate de 30 de locuri si bucatarie aferenta; - spatii de cazare cu o capacitate de 20 de locuri; - Pastravarie ; - Sectie de prelucrare si... citeste toată licenta
Licenta / Industria Alimentara / Facultate
2.1. OBIECTIVUL PROIECTULUI. CAPACITATEA DE PRODUCTIE. PROFILUL DE PRODUCTIE. 2.1.1. Denumirea obiectivului proiectat In acest proiect este prezentata documentatia tehnico-economica privind amenajarea unei fabrici de preparate din carne cu o capacitate de 1500 kg/zi si avand... citeste toată licenta
Licenta / Industria Alimentara / Facultate
Capitolul 1 Compozitia si proprietatile laptelui de vaca Laptele este un lichid de culoare alb-galbuie, care se obtine prin mulgerea completa si neintrerupta a animalelor sanatoase, hranite si ingrijite in mod corespunzator. Prin lapte, se intelege, in general, laptele de vaca; cand... citeste toată licenta
Licenta / Industria Alimentara / Facultate
MEMORIU JUSTIFICATIV Mi-am ales aceasta tema datorita placerii de a citi si de a descoperi lucruri noi despre alimentul cel mai des utilizat de populatie si anume painea axandu-ma in acest proiect pe "painea de secara''. Proiectul contine un numar de pagini in care sunt... citeste toată licenta