Strategii generale privind tratamentul balnear

Previzualizare licența:

Cuprins licența:

1 ASPECTE GENERALE PRIVIND S. C. TRATAMENT BALNEAR BUZIAS S. A. IN PREZENT
2 ANALIZA VANZARILOR. INDICATORI DE PERFORMANTA
3 CLIENTII ACTUALI SI POTENTIALI
4 CONCURENTA
5 FURNIZORII
6 ANALIZA SWOT
7 OBIECTIVE DE MARKETING PRIVIND S. C. TRATAMENT BALNEAR BUZIAS S. A.
8 STRATEGII DE MARKETING
9 DISTRIBUTIA, COMUNICAREA SI MANAGEMENTUL FINANCIAR
10 CONCLUZII
11 BIBLIOGRAFIE

Extras din licența:

Statiunea balneara Buzias este situata in vestul tarii, la 34 km de Timisoara, acolo unde Campia Timisului se intalneste cu Campia Poganisului. Climatul de campie cu ierni blande si veri placute face din statiunea Buzias un loc primitor, atat pentru cei care doresc sa urmeze un tratament cat si pentru cei care vor doar sa se odihneasca. Factorii naturali terapeutici din zona sunt: apele minerale carbogazoase, mofetele si bioclimatul sedativ de crutare. S. C.

Tratament Balner Buzias S. A. este o societate pe actiuni infiintata in anul 1991. Sediul ei este in localitatea Buzias din judetul Timis, pe str. Florilor nr. 1. Domeniul de activitate al afacerii il constituie turismul balnear, iar profilul statiunii Buzias este: servicii de tratament ale bolilor cardiovasculare, de circulatie, reumatismale, post traumatice, ale afectiunilor neurologice periferice si centrale si ale altor boli asociate, cum ar fi cele respiratorii, ginecologice, metabolice si de nutritie, nevroza astenica sau boli profesionale.

prestari servicii si desfaceri de marfuri promovarea si contractarea externa a programelor turistice si derularea lor organizarea si comercializarea de programe si excursii, odihna si tratament balnear, in tara si peste hotare, pentru cetatenii romani si straini agrement protectia, exploatarea si intretinerea zacamantului hidromineral din perimetrul de protectie.

In bazele de tratament din statiune exista instalatii pentru bai calde la cazi cu apa minerala carbogazoasa, fizioterapie, instalatii pentru aerosoli si inhalatii, sala de gimnastica si masaj medical.

Pentru timpul liber turistii au la dispozitie: o sala de sport, strandul cu apa carbogazoasa, parcul cu platani, expozitia de arta populara banateana, teatrul de vara si muzeul balnear.

La S. C.

Tratament Balnear Buzias S. A., structura actionariatului se prezinta astfel: S. I. F. (Transilvania) 92 % Alti actionari 8 % In statiunea Buzias activitatea turistica se desfasoara in cadrul Societatii Comerciale de Tratament Balnear (S. C.

T. B.

). Creata in anul 1990, S. C.

T. B.

are un capital social de 1. 943. 800 RON (19. 438. 000. 000 lei), compus din mijloace fixe si mijloace circulante, statutul ramanand majoritar si detinand 70% din acest capital social.

Din anul 1994, in urma privatizarii, societatea a privatizat circa 9, 7% din capitalul social, avand 576. 027 de actiuni si 1. 407 actionari.

La ora actuala, S. C.

T. B.

Buzias S. A are in exploatare: Hotelul Parc cu 282 de locuri, restaurantul si baza sa de tratament; Hotelul Timis cu 274 de locuri, restaurantul si baza sa de tratament; Hotelul Buzias cu 198 de locuri; 20 de vile; Restaurant cantina; Bazele de tratament: Baia 1 si Baia 2; Sectia de fizioterapie; O sala de sport independenta; Centrala termica; Noua sonde care furnizeaza apa minerala; Palmarul; Restaurantul rustic din mijlocul parcului, numit Gradina Banateana; Un strand cu apa minerala; Muzeul de istorie al statiunii; Vechiul Cazino.

Unitatile de alimentatie publica, Restaurantul Parc ...

Bibliografie:

HOTELURI. ICAR. RO

RO. WIKIPEDIA. ORG

Descarcă licența

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Strategii generale privind tratamentul balnear
    • Bibliografie.doc
    • Cuprins.doc
    • Diploma.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (3 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
3 fisiere
Pagini (total):
89 pagini
Imagini extrase:
64 imagini
Nr cuvinte:
21 974 cuvinte
Nr caractere:
124 313 caractere
Marime:
571.08KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Licența
Domeniu:
Economie
Predat:
la facultate din Timisoara
Specializare:
Management si marketing in turism
Materie:
Economie
Sus!