Misiunile Expertului Contabil Privind Situațiile Financiare

Previzualizare licența:

Extras din licența:

Am ales aceasta tema deoarece am dorit sa aprofundez modalitatea de desfasurare a activitatii expertului contabil in cadrul intreprinderilor.

Aceasta activitate este importanta pentru desfasurarea corecta a activitatii din punct de vedere legal, deoarece expertul contabil prin misiunile sale de tinere si examinare a contabilitatii si de intocmire si prezentare a situatiilor financiare ofera garantia ca aceste situatii financiare sunt intocmite corect si prezinta imaginea reala a intreprinderii.

In primul capitol voi prezenta notiuni teoretice despre expertul contabil ca profesionist si o prezentare generala a misiunilor sale privind situatiile financiare, normele si legile in vigoare care reglementeaza aceste misiuni.

In al doilea capitol voi detalia cele doua misiuni privind situatiile financiare, cea de tinere si cea de examinare a contabilitatii, precum si activitatea de cenzor in societatile comerciale pe care le exercita expertul contabil.

In al treilea capitol voi prezenta dosarul permanent si dosarul anual pe care le intocmeste expertul contabil in cadrul misiunii de tinere a contabilitatii, intocmire si prezentare a situatiilor financiare, la SC ALTAMIRA SRL Bacau avand la baza documente contabile si situatii financiare din luna mai 2012.

In al patrulea capitol voi descrie o aplicatie informatica care are la baza un chestionar de

cunoasterea intreprinderii.

Descarcă licența

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Misiunile Expertului Contabil Privind Situatiile Financiare.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
9/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
81 pagini
Imagini extrase:
81 imagini
Nr cuvinte:
16 766 cuvinte
Nr caractere:
108 240 caractere
Marime:
648.20KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Licența
Domeniu:
Contabilitate
Tag-uri:
finante, contabilitate
Predat:
la facultate
Materie:
Contabilitate
Sus!