Studiu privind analiza viabilității economice și manageriale în cadrul comerțului electronic

Previzualizare licența:

Cuprins licența:

1 INTRODUCERE
2 ELEMENTE TEORETICE
2.1 ELEMENTE TEORETICE GENERALE
2.1.1 NOTIUNEA DE INTERNET
2.1.2 COMERTUL ELECTRONIC
2.1.3 TREI PASI PANA LA UN MAGAZIN VIRTUAL
2.1.4 PROTOCOLUL HTTP
2.2 SERVER - UL APACHE
2.3 SGBD - UL MYSQL
2.4 PHP
3 STUDIUL, ANALIZA SI PREZENTAREA SISTEMULUI ACTUAL
3.1 NOTIUNI GENERALE PRIVIND ORGANIZATIA SI MEDIUL AMBIANT
3.2 DOCUMENTAREA PRELIMINARA
3.3 SCURT ISTORIC
3.4 ANALIZA VIABILITATII ECONOMICE SI MANAGERIALE
4 SOLUTIA CONCEPTUALA A NOULUI SISTEM
4.1 PROIECTAREA STRUCTURII BAZEI DE DATE
4.2 MODELAREA FOLOSIND "MODELUL ENTITATE ASOCIERE"
4.3 IDENTIFICAREA ENTITATILOR SI ATRIBUTELOR
4.4 NORMALIZAREA BAZEI DE DATE
4.5 PROIECTAREA INTERFETEI CU UTILIZATORII
4.5.1 STRUCTURA SITE - ULUI
5 PREZENTAREA APLICATIEI REALIZATE
5.1 PREZENTARE SITE
5.2 PREZENTARE MODUL ADMINISTRATOR

Extras din licența:

Un magazin virtual inseamna un site dinamic, cu ajutorul caruia agentii economici isi prezinta produsele si ofera posibilitatea potentialilor clienti de achizitionare a acestor produse orin comenzi on-line. Odata cu raspandirea spatiului WWW si cu cresterea enorma a utilizatorilor internetului, s-a simtit nevoia transformarii utilizatorilor Web in potentiali clienti.

Un certificat digital: SET sau SSL ce reprezinta atat modul de identificare al serverului cat si o tehnica de criptare pentru a securiza datele in tranzit; Generarea automata si transmisia comenzii clientului catre comerciant si a chitantei catre client; Server de procesare a platilor; Pachetul software PHP ce se poate copia gratis de pe Internet cu ajutorul caruia se pot realiza pagini ce se creeaza dinamic, in functie de datele din baza de date.

Comertul virtual necesita urmatoarele resurse pentru a se desfasura: Comercianul virtual; Magazinul virtual; Furnizorul server-ului pe care este stocat magazinul virtual; Procesorul de plati; Clientul virtual; Banca emitatoare a cartii de credit; Serviciul de curier.

In cadrul acestei lucrari se va proiecta un magazin virtual cu functii de prezentare produse, comenzi on-line si situatii finale pentru manageri pe o perioada stabilita pentru firma Active Business Consulting S. R. L.

al carui obiectiv de activitate reprezinta comercializarea de telefoane mobile. Se vor elabora manuale de utilizare atat pentru utilizatori cat si pentru administratori.

Pentru realizarea site-ului tehnologiile folosite vor fi: Server-ul Apache, Limbajul de programare PHP si SGBD-ul MySQL.

Astfel va fi proiectata o baza de date cu ajutorul SGBD-ului MySQL si cu ajutorul limbajului de programare PHP va fi interogata pentru a afisa produsele si pentru a stoca informatiile despre comenzi.

Server-ul Apache va activa ca un compilator pentru codul PHP.

2. Elemente teoretice 2. 1 Elemente teoretice generale Notiunea de Internet In anii 1960 Departamentul de Aparare al Statelor Unite ale Americii a creat o retea de calculatoare numita ARPAnet (numita astfel dupa Defence Advanced Research Project Agency (DARPA)). Scopul acestei retele era sa fie folosita pentru cercetarea unor metode de creare a unor retele care sa fie folosite in cazuri extreme, de dezastre, de exemplu atacuri nucleare. In acest model original de retea, toate datele erau transmise de la un expeditor numit gazda (host) la un receptor numit client.

Fiecare calculator din acest model putea actiona atat ca un client cat si ca un server, pentru a trece informatia de la un calculator la altul, pana la destinatarul final. In anii 1969 s-a creat prima legatura intre universitatile UCLA si Stanford, dupa care au urmat UC Santa Barbara si University of Utah. Totusi, daca la inceput Internetul oferea numai un mecanism pentru schimbul de mesaje, in prezent Internetul reprezinta un imens depozit distribuit de informatie.

Cat timp Internetul a fost subventionat de catre guvernul american utilizarea sa a fost limitata la ...

Descarcă licența

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Studiu privind analiza viabilitatii economice si manageriale in cadrul comertului electronic
    • Cuprins.doc
    • Diploma.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (1 voturi)
Anul redactarii:
2005
Nr fișiere:
2 fisiere
Pagini (total):
73 pagini
Imagini extrase:
97 imagini
Nr cuvinte:
15 614 cuvinte
Nr caractere:
91 172 caractere
Marime:
1.59MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Licența
Domeniu:
Calculatoare
Predat:
la facultate din Bucuresti
Specializare:
-
Materie:
Calculatoare
Sus!