Gestionarea lucrărilor prin intermediul unui sistem informatic

Previzualizare licența:

Cuprins licența:

1 INTRODUCERE
2 TEHNOLOGII FOLOSITE
2.1 SCURT ISTORIC
2.2 INSTALAREA SI CONFIGURAREA PLATFORMEI DE LUCRU
3 BAZA DE DATE
3.1 DIAGRAMA RELATIONALA A BAZEI DE DATE
3.2 DESCRIERE ENTITATI, ATRIBUTE, RELATII
3.2.1 OPERATORI
3.2.2 SERVICII
3.2.3 PETENTI
3.2.4 LUCRARI
3.2.5 FLUX
3.2.6 TIPDOSAR
3.2.7 RELATIA "APARTINE"
3.2.8 RELATIA "ESTE"
3.2.9 RELATIA "DEPUNE"
3.2.10 RELATIA "INCLUSA"
4 DESCRIEREA SI FOLOSIREA APLICATIEI
4.1 PAGINA DE LOGIN
4.2 UTILIZATORII DE LA REGISTRATURA
4.3 UTILIZATORII DIN FLUX
4.4 PAGINA DE ADMINISTRARE
5 CONCLUZII
6 BIBLIOGRAFIE

Extras din licența:

Intr-o era a informatiei, abilitatea de a reactiona rapid si eficient la diferitele necesitati este cel mai important factor in orice domeniu de activitate al societatii. In acest caz, volumul si complexitatea informatiilor care se vehiculeaza pot fi covarsitoare, iar eficienta folosirii informatiilor depinde in cea mai mare masura de capacitatea de organizare a unui volum mare de date intr-un timp cat mai scurt. Am elaborat aceasta lucrare din nevoia de a facilita fluxul lucrarilor in interiorul unei institutii, in speta Oficiul de Cadastru Bucuresti, si pentru o mai buna monitorizare a modului de solutionare si finalitatea acestora. Oficiul de Cadastru Bucuresti se ocupa cu avizarea din punct de vedere tehnic a documentatiilor cadastrale. Pentru a putea tine o evidenta clara a tuturor lucrarilor intrate in institutie s-a implemetat un sistem informatic cu ajutorul caruia sa se poata controla fluxul datelor. Acest sistem informatic va cuprinde doua fluxuri de date: Pentru un control cat mai exact al lucrarilor intrate in institutie, sistemul informatic va fi accesat de trei tipuri de operatori si anume operatori de nivelul 0 (manager), 1 (sef serviciu), 2 (operator personalul din subordinea fiecarui serviciu). Operatorii de nivel 0 sunt acei operatori care hotarasc catre ce departamente vor fi repartizate diferitele tipuri de lucrari in functie de obiectul acestora. Odata cu repartizarea, managerul stabileste termenul de solutionare al fiecarei lucrari in parte in functie de specificul acesteia.

Fiecare operator de nivel 0 va putea in permanenta urmari stadiul de rezolvare in care se afla lucrarile prin intermediul unor cautari avansate dupa nr. inregistrare, data, petent, proprietar, adresa, tip lucrare.

Aceste lucrari vor fi repartizate serviciilor din cadrul institutiei pentru a fi rezolvate. In cazul in care solutionarea unei lucrari este de competenta unui singur serviciu, acesta o va rezolva,, definitiv, urmand ca lucrarea sa intre pe fluxul de avizare al managerului, ulterior aceasta putand fi ridicata de la registratura de persoana interesata in mod direct de solutionare sau ii va fi expediata prin posta.

Daca rezolvarea unei lucrari implica colaborarea mai multor servicii, atunci dupa o rezolvare partiala in primul serviciu, aceasta va fi repartizata de catre seful primului serviciu catre serviciul caruia I se solicita colaborarea si acesta adauga rezolvarea sa la rezolvarea serviciului anterior si o da mai departe. Operatorul de nivel 1, va fi reprezentat de seful de serviciu care va putea efectua urmatoarele operatiuni printre care: repartizarea lucrarilor personalului din subordine, valideaza solutionarea lucrarilor definitiv sau temporar. In cazul in care o lucrare este solutionata temporar, aceasta este distibuita serviciului caruia I se solicita colaborarea.

Operatorul de nivel 2 este reprezentat de personalul din subordinea fiecarui serviciu si a carui sarcina o reprezinta solutionarea lucrarilor intrate pe propriul flux.

...

Bibliografie:

POPESCU ILEANA - "BAZE DE DATE RELATIONALE" - EDITURA UNIVERSITATII DIN BUCURESTI, BUCURESTI, 1996

POPESCU ILEANA - "MODELAREA BAZELOR DE DATE" - EDITURA TEHNICA, BUCURESTI, 2001

JAMES FOXALL, WENDY HARO - CHUN - "TEACH YOURSELF C IN 24 HOURS" - SAMS PUBLISHING, MARCH 2002

STEPHEN WALTER - "INTRODUCERE IN ASP. NET" - SAMS PUBLISHING, ISBN 0 - 672 - 32476 - 8, DECEMBER 2002

MICKEY WILLIAMS - "MICROSOFT VISUAL C. NET" - MICROSOFT PRESS, 2002

MSDN. MICROSOFT. COM

MSDN. MICROSOFT. COM/MSDNMAG/ISSUES/0900/ASPPLUS/ASPPLUS. ASP

MSDN. MICROSOFT. COM/NET/ASPNET/DEFAULT. ASP

Descarcă licența

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Gestionarea lucrarilor prin intermediul unui sistem informatic
    • Bibliografie.doc
    • Cuprins.doc
    • Diploma.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (1 voturi)
Anul redactarii:
2006
Nr fișiere:
3 fisiere
Pagini (total):
35 pagini
Imagini extrase:
40 imagini
Nr cuvinte:
5 514 cuvinte
Nr caractere:
33 476 caractere
Marime:
431.62KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Licența
Domeniu:
Calculatoare
Predat:
la facultate din Bucuresti
Specializare:
Baze de date si programare web
Materie:
Calculatoare
Sus!