Aspecte ale roboticii de precizie. Studiu asupra mâini mecanice cu mecanism cu camă

Previzualizare licența:

Cuprins licența:

0.1 PREZENTARE GENERALA A PROBLEMATICII MAINILOR MECANICE
0.2 SCHEMA CINEMATICA A MECANISMULUI
1 MEMORIU JUSTIFICATIV DE CALCUL
1.1 DETERMINAREA UNGHIULUI DE OSCILATIE
1.2 DETERMINAREA UNGHIULUI DE OSCILATIE
1.3 DETERMINAREA ERORII DE PRINDERE
1.4 DETERMINAREA FUNCTIEI DE FORTA H
1.5 CALCULUL CURSEI PISTONULUI
1.6 DETERMINAREA FORTEI DE STRANGERE
2 CALCULUL ASAMBLARII CU SURUBURI A PORT - BACURILOR LA DEGETE
2.1 PREDIMENSIONAREA SURUBURILOR
2.2 VERIFICAREA SURUBURILOR
3 ANEXA
3.1 TABEL CU REZULTATELE CALCULELOR
3.2 DESENUL DE ANSAMBLU AL MAINII MECANICE CU MECANISM CU CAMA PLANA DE TRANSLATIE

Extras din licența:

Intreprinderile industriale sunt confruntate intr-o masura tot mai mare pe piaA 3/4 a interna i externa cu cerinA 3/4 ele realizarii unor performanA 3/4 e superioare sub raportul costurilor de producA 3/4 ie, a termenelor de fabricaA 3/4 ie, al calitaA 3/4 ii, flexibilitaA 3/4 ii, sub impactul cre terii continue a concurenA 3/4 ei.

Urmarind sa faca faA 3/4 a cat mai bine acestor cerinA 3/4 e, intreprinderile trebuie sa urmareasca o perfecA 3/4 ionare continua prin realizarea unor procese bine gandite de restructurare i de modernizare i concretizarea acestora intr-o strategie adecvata.

Aceste procese de perfecA 3/4 ionare sunt impuse de constrangeri cu caracter economic (piaA 3/4 a, concurenA 3/4 a, reinnoirea produselor), de constrangeri financiare care impun obA 3/4 inerea unei anumite rentabilitaA 3/4 i, de noi metode de organizare a producA 3/4 iei sau de constrangeri umane, determinate de evoluA 3/4 ia competenA 3/4 elor i a calificarilor. a. Un management eficient trebuie sa urmareasca in permanenA 3/4 a adaptarea la noile condiA 3/4 ii i mutaA 3/4 ii prin adoptarea unor strategii adecvate de restructurare i de modernizare.

In A 3/4 arile aflate in perioada de tranziA 3/4 ie la economia de piaA 3/4 a, intreprinderile industriale se confrunta in prezent cu mari dificultaA 3/4 i cauzate atat de politicile macroeconomice cat i de disfuncA 3/4 ionalitaA 3/4 ile sistemului productiv menA 3/4 inute aproape in intregime din anii 1980, care le blocheaza sau le impiedica sa- i relanseze activitatea: preluarea in intrgime a efortului investiA 3/4 ional de catre intreprinderi, in condiA 3/4 iile in care nivelul profitului este redus sau chiar inexistent, impozitul pe profit este destul de insemnat, iar bugetul de stat are capacitate insuficienta de a finanA 3/4 a investiA 3/4 iile i datorita nivelului ridicat al dobanzilor, creditele se pot procura cu greutate; cre terea preA 3/4 urilor materiilor prime i materialelor in special din import; procurarea cu dificultate a unor componente de la furnizori unici.

In acest context spore te gradul de incertitudine i risc privind cererea viitoare astfel incat in intrprinderile date, perspectivele fiind pesimiste in ceea ce prive te vanzarea produselor i nivelul profitului, dau dovada de imobilism in procesul investiA 3/4 ional i de reA 3/4 inere in cre terea producA 3/4 iei. Problema esenA 3/4 iala o constituie identificarea factorilor exogeni i endogeni care influenA 3/4 eaza comportamentul intreprinderii i pe acesta baza, aflarea modalitaA 3/4 ilor prin care managerii sa restructureze intreprinderea, in vederea redresarii situaA 3/4 iei financiare i relansarii producA 3/4 iei. Restructurarea la nivelul intrprinderilor de stat s-a realizat intr-o masura nesemnificativa ceea ce a determinat urmatoarele situaA 3/4 ii: pierderile sectorului au continuat sa creasca; disciplina financiara s-a deteriorat continuu; formarea unor blocaje financiare care au obstrucA 3/4 ionat funcA 3/4 ionarea normala a economiei.

In A 3/4 arile aflate in perioada de tranziA 3/4 ie la economia de piaA 3/4 a, iniA 3/4 ial, guvernele nu au avut o viziune clara asupra strategiilor privind restructurarea industriei i de regula, s-a considerat ca numai ...

Descarcă licența

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Aspecte ale roboticii de precizie. Studiu asupra maini mecanice cu mecanism cu cama
    • Anexe
      • GRAFICE.XLS
      • Organigrama.DOC
    • Cuprins.doc
    • Diploma.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc, xls
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (3 voturi)
Anul redactarii:
2006
Nr fișiere:
4 fisiere
Pagini (total):
89 pagini
Imagini extrase:
146 imagini
Nr cuvinte:
22 394 cuvinte
Nr caractere:
140 782 caractere
Marime:
171.63KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Licența
Domeniu:
Alte domenii
Predat:
la facultate din Bucuresti
Specializare:
-
Materie:
Alte domenii
Sus!