Tehnici promoționale - oferte

Previzualizare laborator:

Extras din laborator:

Lotul promotional cu prima consta in comercializarea grupata, la un pret promotional, a doua sau mai multe produse identice(chipsurile Pringles) impreuna cu un produs oferit consumatorului ca prima(Ice Tea Lamaie) care nu este fabricat de initiatorul actiunii promotionale.

Marca este usor identificabila, ambalajul produsului nu este modificat iar elementele promotionale nu acopera informatiile despre produs.

Oferta promotionala se poate identifica cu usurinta deoarece iese in evidenta datorita abtipildului galben care este lipit pe produs.

Dupa parerea mea, exista o ambiguitate in formularea ofertei, deoarece nu este prezentat pretul unei singure cutii de Pringles separat, astfel consumatorul este confuz, nestiind cat de mare este reducerea si daca merita sa achizitioneze pachetul promotional.

In aceasta poza se identifica un bon de reducere gratuit intrucat, pentru a beneficia de reducere, nu este necesara o cumparare prealabila.

Marca este perfect identificabila pentru ca pe cupon apare imaginea exacta a produsului.

Oferta promotionala este prezentata intr-o maniera atractiva si este usor de identificat de consumatori deoarece scrisul anuntului promotional este vizibil, este colorat diferit de restul textului si dimensiunea caracterelor de litera este mult mai mare.

Anuntul promotional este clar formulat, astfel consumatorul intelege imediat despre ce este vorba.

Mecanismul promotional, dupa parerea mea, este greu de inteles deoarece nu se specifica daca pretul afisat include si reducerea.

In poza de mai sus este prezentat un lot omogen cu gratuitate, deoarece in anuntul promotional se ofera 8 produse identice la un pret promotional, astfel incat consumatorul primeste gratuit 2 produse din cele 8.

Marca este perfect identificabila deoarece ambalajul produsului nu este schimbat.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Tehnici Promotionale - Oferte.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
598 cuvinte
Nr caractere:
3 514 caractere
Marime:
1.18MB (arhivat)
Publicat de:
NNT 1 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Laborator
Domeniu:
Marketing
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!