Criterii de Selectare a Produselor Alimentare

Previzualizare laborator:

Extras din laborator:

Data: 27 mai 2005

Scoala cu clasele I-VIII,Salcea

Profesor: Marinela Mocanu

Obiectul: Educatie tehnologica

Clasa a V a

Modulul: Produse alimentare de origine vegetala si animala

Subiectul: Criterii de selectare a produselor alimentare

Tipul lectiei- mixta, de predare-invatare de noi cunostinte si formare de deprinderi practice

Locul de desfasurare a lectiei: cabinetul de Educatie tehnologica

Resurse de timp: 50 minute

Obiectiv general: formarea deprinderii de a selecta corect produsele alimentare;

Obiective operationale: la sfarsitul lectiei fiecare elev va fi capabil:

- O1- sa utilizeze termenii specifici domeniului;

- O2-sa aprecieze produsele alimentare neambalate, folosind caracteristici organoleptice specifice;

- O3-sa defineasca ambalajul indicand importanta utilizarii ambalajelor pentru produsele alimentare;

- O4-sa recunosca principalele tipuri de ambalaje dupa forma si dupa materialele din care sunt confectionate;

- O5-sa utilizeze informatiile de pe ambalaje in scopul selectarii

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Criterii de Selectare a Produselor Alimentare.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
1 044 cuvinte
Nr caractere:
6 399 caractere
Marime:
14.83KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Laborator
Domeniu:
Industria Alimentară
Tag-uri:
obiective, materie, desfasurare
Predat:
la facultate
Materie:
Industria Alimentară
Profesorului:
Cazacu Iulian
Sus!