Aprecierea și tranșarea carcaselor de ovine

Extras din laborator:

La ovine, termenul de carcasa include intreg corpul animalului, fara cap, extremitatile membrelor si organe. In functie de cerere, pot ramane atasate testiculele berbecutilor.

La miei, carcasa

incorporeaza si

capul si organele,

dar fara

extremitatile

membrelor.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Aprecierea si Transarea Carcaselor de Ovine.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (6 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
13 pagini
Marime:
2.36MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Laborator
Domeniu:
Industria Alimentară
Tag-uri:
ovine, carcasa
Predat:
la facultate
Materie:
Industria Alimentară
Profesorului:
Dima Cristian
Sus!