Proiect / Industrie alimentara / Liceu
ARGUMENT Privind grijile si preocuparile cotidiene ale omului,se numara si preocuparea si pregatirea unor produse pentru a asigura alimentarea organismului.Din istoria omenirii se retin o multime de aspecte si episoade,care se refera la aceasta activitate,din care rezulta ca modul si... citeste tot proiectul
Atestat / Industrie alimentara / Liceu
I Argument Vinifcatia reprezinta procesul industrial de prelucrare a strugurilor in scopul prepararii vinurilor si a produselor pe baza de vin. Vinul este bautura obtinuta exclusiv prin fermentarea alcoolica completa sau partiala a strugurilor proaspeti, zdrobiti sau nezdrobiti ori a... citeste tot atestatul
Proiect / Industrie alimentara / Liceu
CAPITOLUL 1 . ARGUMENT Bucataria romaneasca este denumirea pe care o poarta rezultatul sintetizarii, in timp, a gustarilor si obiceiurilor gastronomice specifice poporului roman. Ea este diversa, cuprinde nenumarate obiceiuri si traditii culinare, mancaruri specifice, impreuna cu... citeste tot proiectul
Atestat / Industrie alimentara / Liceu
Termenul de bautura racoritoare (popular ,,suc") se refera in special la bauturile carbogazoase sau necarbogazoase obtinute din concentrati, desi in sens larg desemneaza orice bautura care nu contine alcool. Sucurile sunt lichide care se consuma pentru potolirea setei si totodata... citeste tot atestatul
Proiect / Industrie alimentara / Liceu
ARGUMENT Privind grijile si preocuparile cotidiene ale omului,se numara si preocuparea si pregatirea unor produse pentru a asigura alimentarea organismului. Din istoria omenirii se retin o multime de aspecte si episoade,care se refera la aceasta activitate,din care rezulta ca modul si... citeste tot proiectul
Proiect / Industrie alimentara / Liceu
ARGUMENT In conditiile economiei de piata, activitatea de alimentatie publica din turism, ca parte componenta importanta a produsului turistic, are menirea sa asigure satisfacerea cat mai completa, la nivelul exigentelor, a cerintelor de alimentatie specifice diferitelor categorii de... citeste tot proiectul
Proiect / Industrie alimentara / Liceu
Aluatul oparit este un aluat nedospit, obtinut prin procesul de oparire a fainii intr-un amestec de apa, ulei, sare, in care se incorpozeaza in final oua. Prin coacere se obtin preparate crescute mult in volum, cu o porozitate mare, in forma de fagure. In componenta aluatului, faina si... citeste tot proiectul
Documentatie / Industrie alimentara / Liceu
Asigurarea cresterii calitative si cantitative a productiei alimentare, prin valorificarea potentialului productiv si a principiilor care promoveaza inocuitatea alimentelor si standardele de calitate, se realizeaza prin pregatirea fortei de munca la nivelul standardelor europene.... citeste tot documentatia
Atestat / Industrie alimentara / Liceu
Argument Tipul indicatorilor se stabilese in general de datele care caracterizeaza de obiectivul urmarit:apa de baut, apa de irigatie, apa de imbaiere etc; multi vor fi indicatori comuni data fiind influenta unitara a apei asupra sanatati. Numarul indicatorilor alesi nu trebuie sa fie... citeste tot atestatul
Atestat / Industrie alimentara / Liceu
Cap 1. Calitatea vinului- aprecierea calitatii vinului Bautura extrem de populara si preferata bucatariilor europene si mediteraneene, vinul rosu este un produs gasit in multe varietati, reflectand diversitatea solului, a climatului si a culturii din care face parte. Subtierea sangelui... citeste tot atestatul