Despre stari si sentmente - Articol

Previzualizare eseu:

Extras din eseu:

Uneori, simti ca nu mai poti, simti ca nu mai ai putere. Uneori, simti ca iti fuge pamantul de sub picioare, simti ca totul se clatina in jurul tau, si nu ma refer la obiecte, ma refer la persoane, sentimente, chiar si la vise..

Uneori, simti ca nu ai motiv sa traiesti, nu mai ai motivatia care o aveai candva. Nimic nu te mai impresioneaza, nimic nu te mai satisface. Sunt acele momente de singuratate, in care tot ce iti doresti sa faci e sa stai singur, departe de lume si de zgomot, departe de rutina si de societate... uneori departe si de tine..

Motivul ? Motive pot fi o sumedenie. Unele dintre ele sunt : certuri in familie, rutina zilnica, probleme in cuplu, despartiri, prietenii pierdute, oameni plecati prea devreme, distanta, neintelegerea. Acestea pot fi unele dintre motivele care cauzeaza aceste stari, si sunt doar cateva..

Toti trecem prin stari de genu, ce conteaza este cum trecem peste ele, ce invatam, ce imbunatatim la noi si ce imbunatatim in relatile cu ceilalti.

In primul rand nu trebuie sa iti pierzi ambitia, orice s-ar intampla, nu-ti pierde ambitia. Nu o sa iti vina sa crezi ce poti face sprijint de ea, si bineinteles de oamenii dragi inimii tale.

Orice suferinta, problema ai avea, sa nu o tii prea mult pentru tine. Ea trebuie exteriorizata, pentru ca daca o tii prea mult in tine, iti faci singur rau, si asta nu e bine. Cauta o modalitate prin care te poti linistii, trebuie sa existe, doar cauta, cauta in tine.

Tu in adancul tau stii ca exista cel putin o persoana cu care ai putea discuta despre perioada in care treci. Dar, totusi, nu treci la actiune. De ce ? Pentru ca intr-un fel iti place durerea, te face sa simti ca traiesti, pe de alta parte iti e frica ca nu vei fi inteles, vei fi judecat. Pentru ca majoritatea oamenilor judeca sinceritatea...

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
1 pagini
Imagini extrase:
1 imagini
Nr cuvinte:
724 cuvinte
Nr caractere:
2 821 caractere
Marime:
12.50 KB (arhivat)
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Eseu
Domeniu:
Romana
Data publicare:
17.01.2018
Structură de fișiere:
  • Despre stari si sentmente - Articol.docx
Predat:
la facultate

Ai gasit ceva în neregulă cu acest document?

Te-ar putea interesa și:
OBIECTUL CURSULUI. NOTIUNI DE IMAGOLOGIE Obiectul cursului Notiuni de imagologie Notiuni de...
Sus!