Previzualizare documentație:

Extras din documentație:

Hotelul Elizeu apartine societatii comerciale STEFAN TRUST IMPEX srl.

Hotel Elizeu a fost inaugurat in anul 2003 .

Clientii fideli ai binecunoscutei locatii aflata aproape de inima Bucurestiului (la numai 200 m de Gara de Nord) retraiesc de fiecare data cand vin aici, placerea de a pasi intr-o ambianta calda si prietenoasa oferita de hotel si de personalul acestuia. Gazduit de o cladire cu 5 etaje, Elizeu este o combinatie originala de hotel, restaurant, bar, salon mic dejun si terasa de vara.

Hotel Elizeu este situat in str. Elizeu nr 11-13, Sector 1, BUCURESTI

Hotelul Elizeu are 51 de camere cu cate 2 paturi sau pat dublu si 1 apartament, toate dispuse pe 5 nivele. Pentru a urca in camere poti folosi liftul hotelului. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat , televizor, telefon cu acces international, baie(dotata cu toate utilitatile), mini bar, internet wireless. Hotelul dispune de diferite tipuri de camere: camere pentru fumatori sau pentru nefumatiri, are 1 camera cu balcon, camere cu canapea sau fara canapea. Camerele care dispun de canapea sunt camere ceva mai mari care sunt folosite ca si camere triple, atunci cand este nevoie, deoarece canapeaua este extensibila.

La fiecare etaj al hotelului se afla cate un oficiu pentru lenjeria, prosoapele, produsele si solutiile de curatat folosite de cameriste. La parter oficiul este inlocuit cu camera de bagaje. Aici clientii isi pot depozita bagajele dupa ora 12:00, ora de eliberare a camerei.

La subsolul hotelului se afla spalatoria. Aici este curatata si calcata toata lenjeria hotelului. Aceasta curatatorie este folosita si de catre clientii hotelului. Aici acestia isi pot spala si calca hainele contra cost.

La demisolul hotelului se afla sala de restaurant in care se serveste micul dejun, iar mai apoi pranzul si cina. Restaurantul are doua intrari: una in incinta hotelului si una afara, langa intrarea principala a hotelului. Restaurantul Hotelului Elizeu este cu circuit deschis. Capacitatea restaurantului este de 50-60 locuri.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Hotel Elizeu.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
1 186 cuvinte
Nr caractere:
7 398 caractere
Marime:
1.41MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Documentație
Materie:
Turism și Alimentație
Tag-uri:
turism, hotel, servicii
Predat:
la liceu
Profil:
Servicii
Specializare:
Ştiinţe sociale
Sus!