Grafice de funcții

Previzualizare documentație:

Extras din documentație:

functie aperiodica; graficul nu taie axa Oy; intersectia cu axa Ox este (-1, 0); functia nu este para, nici impara; asinctote: Ox (orizontala), Oy (verticala); este continua pe R{0}. 3) functie aperiodica; intersectia cu axele este: (0, 0); functia este para (f (-x) =f (x)); asimptote: Ox (orizontala); este continua pe R.

4) domeniul maxim de definitie: (0, + (); functie aperiodica; graficul nu taie axa Oy; intersectia cu axa Ox este (1, 0); functia nu este para, nici impara; nu admite asimptote; este continua pe (0, + (). 5) domeniul maxim de definitie: R; functie periodica, de perioada principala 2 ; intersectiile cu axele sunt (k (, 0); (k (Z) functia este impara; nu admite asimptote; este continua pe R.

domeniul maxim de definitie: R; functie periodica, de perioada principala 2 ; intersectiile cu axele sunt in acei x pentru care sin x (0; functia nu este para, nici impara; este continua pe R.

7) domeniul maxim de definitie: R{0}; functie aperiodica; graficul nu intersecteza axa Oy; intersectia cu axa Ox este (-2, 0); functia este impara; nu admite asimptote; este continua pe R{0}. 8) domeniul maxim de definitie: R; functie aperiodica; graficul nu intersecteza axa Ox; intersectia cu axa Oy: (0, 1); functia este para; admite asimptota orizontala axa Oy; cunoscuta si sub numele de clopotul lui Gauss. 9) domeniul maxim de definitie: R; functie aperiodica; graficul intersecteza axele in (0, 0); functia este impara; nu admite asimptote; este continua pe R; cunoscuta sub numele de sinus hiperbolic. 10) domeniul maxim de definitie: R; functie aperiodica; graficul nu intersecteza axa Ox; intersectia cu axa Oy: (0, 1); nu admite asimptote; este continua pe R; cunoscuta sub numele de cosinus hiperbolic. 11) domeniul maxim de definitie: R; functie aperiodica; graficul intersecteza axele in (0, 0); admite asimptote orizontale dreptele y=1 si y=-1; cunoscuta sub numele de tangenta hiperbolica. 12) domeniul maxim de definitie: R{0}; functie aperiodica; graficul nu intersecteza axele; functia este impara; admite asimptote orizontale dreptele y=1 si y=-1; admite asimptota verticala axa Oy; este continua pe R{0}; cunoscuta sub numele de cotangenta hiperbolica. 13) domeniul maxim de definitie: R; functie periodica, de perioada principala 2 ; graficul intersecteza axa Oy in (0, 1), iar pe Ox in (k , 0); (k (Z{0}) functia este para; este continua pe R; cunoscuta sub numele de sinus atenuat. 14) domeniul maxim de definitie: R{0}; functie periodica, fara perioada principala; graficul nu intersecteza axa Oy; graficul intersecteaza axa Ox in punctele (k (/2, 0); (k (Z{0}) functia este impara; admite asimptota verticala axa Oy; este continua pe R{0}; cunoscuta sub numele de cosinus atenuat. domeniul maxim de ...

Descarcă documentație

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Grafice de functii.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
726 cuvinte
Nr caractere:
5 555 caractere
Marime:
151.74KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Documentație
Materie:
Matematică
Tag-uri:
grafice, functii
Predat:
la liceu
Sus!