Instalarea și configurarea microsoft certificate server

Previzualizare documentație:

Extras din documentație:

Utilizeze un director partajat pentru certificatele pe care le emite. Acest lucru este folositor daca nu se utilizeaza Active Dirrectory sau daca exista clienti care se asteapta sa obtina certificate numai dintr-un fisier pe disc.

Casetan de validare Preserver Existing Certificate Database permite reinstalarea CA peste o instalare existenta. De exemplu, pentru un calculator care trebuie transformat din modul independent in modul enterprise sau pentru un calculator care trebuie transformat din modul independent in modul enterprise sau pentru care se doreste reinstalarea pentru a modifica numele CA sau apartenenta la Active Directory, bifarea acestei casete instruieste programul de instalare sa nu stearga certificatele vechi.

8. Dupa ce s-au completat aceste pagini, apasati butonul Next.

Daca utilizati curent serviciul www Internet Service (IIS), programul de instalare il va opri, pentru a va putea finaliza instalarea.

Dupa accea, este necesar sa se restarteze calculatorul. Din acest momemnt, serviciul CA va porni automat, o data cu serverul.

Gestionarea Microsoft Certificate Server presupune utilizarea a doua componente snap-in de tip Microsoft Management Console (MMC): una pentru gestionarea certificatelor, iar cealalta pentru gesitonarea CA.

Procesul de instalare a celor doua componente snap-in este identric si, de obicei, se pot pastra impreuna intr-un singur fisier consola, astfel incat sa se poata gestiona rapid toate functiile relative la certificate pentru un calculator.

Se procedeaza astfel: Deschideti MMC, fie cu un fisier consola existent, fie unul nou.

Selectati comanda Console > Add/Remove Snap-in. pentru a deschide caseta de dialog Add/Remove Snap-in. Apasati butonul Add pentru a deschide caseta de dialog Ass Stand-Alone Snap-in. Selectati elementul Certification Authority din lista Available Stand-Alone Snap-Ins, apoi apasati butonul Add.

Se va deschide caseta de dialog Certification Authority.

Implicit, aceasta componenta snap-in va fi utilizata intodeauna pentru a gestiona calculatorul local. Daca se doreste sa se redirectioneze componenta snap-in astfel incat sa gestioneze un alt calculator, se va utiliza butonul radio Another Computer, pentru a specifica respectivul calculator.

Caseta de validare Allow The Selected Computer To B e Changed When Lounching From The Command Line permite modificarea tintei componentei snap-in in orice moment.

Apasati butonul Finish si va reaparea caseta de dialog Add Stand-Alone Snap-in de la Etapa 3. De aceasta data, selectati componenta Snap-in Certificates, in lucl Certificate Authority, apoi apasati butonul Add.

Se va deschide caseta de dialog Certificates Snap-in, de unde se poate selecta setul de certificate care va fi gesionat cu ajutorul componentei snap-in. Impleicit, butonul radio My User Account este selectta, insa se pot gestiona calculatoare si certificate de cont de servicii dar nu cu acceasi componenta snap-in. Slectati tipul de certificat care se va gestiona, apoi apasati butonul Finish.

...

Descarcă documentație

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Instalarea si configurarea microsoft certificate server.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
9/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
13 pagini
Imagini extrase:
13 imagini
Nr cuvinte:
3 958 cuvinte
Nr caractere:
22 922 caractere
Marime:
17.93KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Documentație
Materie:
Informatică
Tag-uri:
configurare, programe
Predat:
la liceu
Sus!