Previziuni și premise - Alvin Toffler

Extras din documentație:

Previziuni si premise - este o carte neobisnuita atat ca forma cat si ca substanta Este o lucrare de sine statatoare cu o mare densitate de materiale noi si intuitii care intriga si pe alocuri exaspereaza.

Previziuni si premise se bazeaza pe o serie de interviuri prelungite propuse initial de membrii South End Express. Aceste convorbiri pornesc de la premisa ca institutiile noastre sociale existente sunt periculos de inadecvate necesitatii epocii si cetatenilor de azi.

Toffler dorea sa analizeze si sa se confrunte cu intrebari referitoare la probleme privind proprietatea , clasa , autoritatea politica , rasismul , discriminarea sexuala si conform opiniei sale drastica slabiciune a marxismului.

Insasi cartea isi asuma o forma neconventionala Prima parte intitulata "Previziuni" e dedicata celor mai recente opinii ale lui Toffler asupra problemelor curente: actuala criza economica, viitorul muncii si al somajului, miturile despre japonia si strategiile altor tari aflate fata in fata cu prabusirea societatii industriale.

Descarcă documentație

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Previziuni si premise - Alvin Toffler .ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Diacritice:
Nu
Nota:
9/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
103 pagini
Marime:
80.47KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Documentație
Domeniu:
Alte domenii
Tag-uri:
carte, autor, recenzie
Predat:
la facultate
Materie:
Alte domenii
Sus!