Internaționala Realismul Științific și Religios

Previzualizare curs:

Extras din curs:

Ca o aplicatie in societatea umana a invatamintelor desprinse din chintesenta filozofica, de tnceput de Mileniu III, - Realismul Stiintific si Religios -, Va supunem atentiei un proiect al salvarii Civilizatiei Noastre. Proiectul este, teoretic, asemanator unui "partid transnational", de esenta unei Internationale Realiste care sa reuneasca toate partidele nationale cu Internationalele lor interesate, miscarile nationale si internationale de la cele ecologiste la cele dogmatice si fundamentaliste, care adopta partial sau integral Realismul Stiintific si Religios ca platforma ideologica. Realismul Stiintific si Religios ofera punctele comune pentru realizuarea unei reconciliere filozofice si ecumenice mondiale in cadrul Internationalei Realistismului Stiintific si Religios, prescurtat Internationala Realista. Internationala va fi arondata unor organisme internationale cum ar fi O.N.U., regionale cum ar fi U.E., transcontinentale ca Grupul celor 8 state puternic industrializate, conducerilor politice ale statelor, etc. Nevoia infiintarii Internationalel Realiste rezida din faptul ca la nivelul planetei nu exista un organism planificator al viitorului Civilizatiei Noastre, inarmat cu o ideologie realista a probabilului sfirsit de drum din cauze cosmice sau umane. Organismele internationale actuale ca reuniunile si acordurile interstatale, nu prezinta garantia asigurarii unei politici coerente de viitor ci doar corectarea unor deficiente punctuale, cel mai adesea economice sau teritoriale, chiar daca ele se extind ca durata de aplicabilitate pe parcursul mai mulor ani.

A.Platforma ideologica a Internationalei Realiste

Platforma ideologica a Internationalei Realismului Stiintific si Religios este cea mai noua filozofie de pe planeta, Realismul Stiintific si Religios, filozofie rezultata din descifrarea Bibliei cu ajutorul calculatoarelor si compararea datelor obtinute cu elemente furnizate de Stiintele moderne si de realitatile sociale ale zilelor noastre.

B.Platforma practica a Internationalei Realiste

Scopul propus al Internationalei Realiste este acela de a indentifica pericolele seculare care pindesc Civilizatia Noastra, de a propune solutii si a lupta impotriva amenintarilor de sfirsit de drum cosmic. Pentru a indentifica pericolele care pindesc din Cosmos sau de pe Pamint Civilizatia Noastra, am avut ca punct de plecare invatamintele desprinse din descifrarea partiala a textului biblic cu ajutorul calculatoarelor, folosind similitudinea cu evenimente din zilele noastre.

Facind o legatura intre textele biblice si realitatile cotidiene actuale, indraznim sa va supunem atentiei semnalele cuprinse in Apocalipsa biblica referitoare la "lucrarile" care sau petrecut, se petrec azi sau se vor intimpla in viitorul apropiat pe Terra. Apocalipsa biblica trateaza probabilitatea ,,sfirsitului" pe de o parte din punct de vedere al unei amenintari cosmice, Apocalipsa cosmica, iar pe de alta parte din punct de vedere al unei amenintari subiective data de activitatea umana sau a poluarii, Poluarea, amenintari la care Internationala Realista este chemata sa dea solutii.

Politica actuala, indentificata drept Curva cea mare in textul biblic, trebuie sa-si spele pacatele intereselor economice de pina acum si sa-si spuna cuvintul nou si curat, intinzind miinile salvatoare Planetei Albastre. Biblia lasa sa se inteleaga ca NOI sintem trecatori pe Terra, iar dupa noi sosesc EI, care vor stapini pamintul pina in anul 3033!

a.Apocalipsa cosmica, amenintarea obiectiva

Apocalipsa biblica (cap.8.10) semnaleaza o situatie cosmica ipotetica ce nu depinde de activitatea umana si anume aparitia din ,,cer" a unei stele (citat: ,,steaua se numea Pelin"), care probabil va ciocni Pamintul in iarna anului 2033 dupa Calendarul biblic, epicentrul acestei ciocniri va fi in oceanul Pacific, in ,,groapa" insulelor Mariane. De altfel astronomii moderni au calculat si confirmat traiectoria unui meteorit care se va apropia de Terra cam in aceia perioada (sa fie oare ,,steaua biblica Pelin"?). Daca, teoretic posibil, ciocnirea va avea loc in ocean, urmarile ar fi catastrofale pentru Planeta Albastra, calculind si numai efectul prabusirii in ocean a bolidului cosmic aprins de frecarea cu atmosfera, stiut fiind faptul ca de pe la 700 de grade Celsius apa se descompune in oxigen si hidrogen la care se va adauga presiunea enorma de impact si scufundarea ,,bolovanului" incins in apa. Daca ciocnirea va avea loc, catastrofa inimaginabila va duce la o zdruncinare de caracter a indivizilor care se vor salva, facind posibila aparitia genomului uman cu 1.600 de gene mai multe decit cele ale genomului actual, adica aparitia omului viitorului (sau a doua venire biblica), care va trai inca 1.000 de ani dupa noi conform Calendarului biblic.

Solutii:

1.Energetice. Cine poate proiecta si realiza in actualele conditii tehnologice ale Civilizatiei Noastre un vector cosmic care sa fie capabil sa scoata din inertia de miscare meteoritului "Pelin" catre directia Terra? Credem noi ca nimeni avind in vedere cunostiintele si putintele energetice actuale dar si timpul prea scurt cit a mai ramas pina probabil in anul 2033. Noi va propunem o variata de salvare, teoretic posibila.

Propunerea noastra esteTrapulsia ca fenomen energetic cu efect de tragere. Inca nestudiata sub aceasta denumire pe Terra. Trapulsia se naste ca urmare a actiunii fortelor centripete si centrifuge a virtejurilor si ar putea asigura producerea unor campuri electromagnetice rotitoare, care sa provoace in vecinatatea meteoritului o miscare de rotire al acestuia in jurul axei proprii. Rotirea la rindul ei provoaca acceleratie gravitationala proprie, astfel incit bolidul cosmic ori sa fie atras de Soare unde sa se prabuseasca si arda in focul solar, sau sub influienta atractiei universale sa fie respins sau captat ca satelit de catre Terra. Cit priveste Trapulsia si principiile ei ca sistem energetic nou, necunoscut pamintenilor asa cum rezulta din descifrarea textului biblic si comparatia cu sisteme energetice cunoscute pe Terra, va stam la dispozitie cu ceeia ce cunoastem noi pina acum in premiera mondiala. Trapulsia va insemna in viitor salvarea Civilizatiei Noastre de pericolul cosmic si va duce la depasirea actualului sistem energetic bazat majoritar pe consumuri de combustibili fosili epuizabili sau nucleari extrem de periculosi.

2.Firesti, Resemnarea. Determinind cu precizie epicentru ciocnirii s-ar putea asigura, dincolo de o anume raza critica, adaposturi subterane, echivalente cu "Arca lui Noe" sau cu marile constructii ale antichitatii care au salvat vieti si documente in baza carora a fost posibila relansarea vietii pe Terra dupa Potopul de apa din anul 4507i.e.n Desi timpul ramas este prea scurt pentru o asemenea actiune folositoare cit de cit la masa de miliarde de oameni ai Terrei, se poate incerca. Inconvenientul de baza al Resemnarii este principiul imoral "scapa cine poate", desi in cazul unei asemenea catastrofe supravetuitorii nu ar putea fi judecati. Optam totusi pentru dezvoltarea Trapulsiei ca principiu de baza al salvarii, inlocuitor al Propulsiei, fara sa negam importanta realizarii adaposturilor si buncarelor anticosmice ca cel de la Casa Poporului din Romania, dar citi oameni se pot salva in ele, fie ei chiar elite ale societatii?.

3. Deschis altor propuneri ale Dumneavoastra ( ).

b.Poluarea, amenintarea subiectiva

Apocalipsa biblica (cap.16.1) face referire la pericolul pe care il prezinza activitatea umana pentru ecosistemul Terra, indentificind 7 mari factori poluanti asemuiti cu cei ,,7 ingeri" din textul biblic. Dezvoltarea Civilizatiei Noastre se bazeaza pe foc si vibratii in urma carora rezulta fum, praf, coloizi si campuri electromagnetice ale caror efecte insumate la scara planetei nu sant controlabile. Politica economica a intregii omeniri de care depinde sfirsitul subiectiv al lumii ar trebui sa se schimbe pentru a inlatura factorul om din aceasta ecuatie.

1. Influienta rachetelor asimilata de textul biblic cu cel dintii inger (Apocalipsa cap.16.2)

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Internationala realismului religios.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
9/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
5 199 cuvinte
Nr caractere:
26 847 caractere
Marime:
26.12KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Curs
Domeniu:
Religie
Tag-uri:
religie, credinta
Predat:
la facultate
Materie:
Religie
Profesorului:
Dr.ing.ioan Micu
Sus!