Diagnoză de bord

Previzualizare curs:

Extras din curs:

Orginal din SUA si folosita mai apoi in Europa, Asia si multe alte tari, guvernele din toata lumea au innasprit legislatia emisilor autovehiculelor. Aceasta include o cerinta ca toate autovehiculele vandute pe teritoriul lor sa suporte un sistem de diagnoza care poate fi operat pentru a determina durata de circulatie a sistemelor de control a emisiilor, subsistemelor si componentelor.

Posibil datorita avansurilor constante in cercetarea electronicelor si software pentru microprocesoare, acest sistem, numit in mod comun diagnoza in bord (OBD), a fost dezvoltat de-a lungul anilor si e implementat acum de toti fabricantii de autovehicule majori. Mai mult decat atat, aceasta a fost extinsa pentru a permite diagnoza sistemelor pentru autovehicule cu emisii scazute.

Mai tarziu in cadrul capitolului si in capitolul final al cartii, vor fi mai multe informatii despre dezvoltarea diagnozei de bord si potentialul pentru dezvoltari ulterioare. Unele aspecte sunt repetate pentru mai multa claritate.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Diagnoza de bord.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (6 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
26 pagini
Imagini extrase:
26 imagini
Nr cuvinte:
13 197 cuvinte
Nr caractere:
72 065 caractere
Marime:
658.78KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Curs
Domeniu:
Organe de mașini
Tag-uri:
Diagnoza de bord, electrica
Predat:
la facultate
Materie:
Organe de mașini
Profesorului:
Dascalu Grigore
Sus!