Triunghiul Bermudelor

Previzualizare curs:

Extras din curs:

Triunghiul Bermudelor (in engleza "The Bermuda Triangle"), cunoscut si sub numele de "Triunghiul Diavolului", este o zona aproximativ triunghiulara ca forma, cu cele trei colturi localizate de Insulele Bermude, Porto Rico si Fort Lauderdale, Florida in Oceanul Atlantic. Suprafata cuprinsa este de circa 1.2 milioane km?. Exista unele speculatii cum ca in aceasta regiune se intampla foarte des fenomene paranormale, cum ar fi: disparitii ale unui numar mare de vase si aparate de zbor, activitati paranormale in care legile fizicii sunt date peste cap, puse inclusiv pe seama fiintelor extraterestre.

In ciuda acestor idei populare, Paza de Coasta a Statelor Unite si alte agentii citeaza statistici care indica faptul ca numarul incidentelor de vase si avioane disparute sau pierdute nu este mai mare decat in oricare alta zona des circulata a lumii.

Multe din asa-zisele mistere s-au dovedit a nu fi chiar atat de misterioase sau neobisnuite la o examinare mai amanuntita, continand erori si fabricatii care in multe cazuri au circulat si recirculat timp de zeci de ani.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Triunghiul Bermudelor.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
10 pagini
Imagini extrase:
10 imagini
Nr cuvinte:
2 788 cuvinte
Nr caractere:
14 086 caractere
Marime:
101.53KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Curs
Domeniu:
Geografie
Tag-uri:
triunghiul bermudelor, geografie
Predat:
la facultate
Materie:
Geografie
Sus!