Biotehnologii alimentare

Extras din curs:

Biotehnologia consta in aplicatii tehnologice ce folosesc sisteme biologice, organisme vii sau componente ale acestora pentru a obtine sau modifica produse sau procese de interes specific.

Celule, tesuturi si organe animale

Alge si plante superioare

Drojdii, fungi, bacterii si virusuri

Biotehnologii rosii

(Biotehnologii medicale)

Biotehnologii verzi

(Biotehnologii agricole)

Biotehnologii albe

(Biotehnologii industriale)

Biotehnologii albastre

(Biotehnologii alimentare)

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Biotehnologii alimentare.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
11 pagini
Marime:
110.15KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Curs
Domeniu:
Chimie Generală
Tag-uri:
alimente, sisteme biologice
Predat:
la facultate
Materie:
Chimie Generală
Profesorului:
Prof.dr.ing. Nistor Ileana Denisa
Sus!