Tehnologia obținerii preparatelor din vânat

Previzualizare atestat:

Cuprins atestat:

Argument.........................................................................................................pag 4
Capitolul I:
1.1 Procese de obtinere a preparatelor din carne de vanat........................pag 5
1.2 Operatii tehnologice comune...............................................................pag 6
1.3 Modificari ale carnii de vanat sub influenta diferitelor tratamente...pag. 7

Capitolul II
2.1. Tehnica servirii preparatelor din carne de vanat ...................... .pag 8
2.2. Fise tehnologice ale unor preparate din vanat ...........................pag 14
Capitolul III. Studiu de caz
Restaurant Vanatorsc Furnica ............................................................................pag 22
Anexe..................................................................................................................pag 23
Bibliografie.........................................................................................................pag 24

Extras din atestat:

Preparatele din vanat au reprezentat tot timpul un deliciu culinar, inca din cele mai vechi timpuri preparatele din vanat au fost preferatele regilor si boierilor si nu lipseau de pe masa acestora cand erau evenimente mai speciale.

In zilele de astazi tot mai multe persoane apreciaza calitatile nutritive si nu in ultimul rand gustul deosebit de placut ale preparatelor de vanat realizate in restaurantele cu specific de catre bucatari foarte priceputi

In economia de piata democartica totul se calculeaza, prin urmare datele luate initial in legatura cu numarul participantilor si meniul ales sunt esentiale. Acestea avand rolul de a atrage clientii cu preparatele moderne, gustoase, satioase, aranjate estetic din carne de vanat.

Carnea de vanat reprezinta una din sursele principale si naturale ale tarii noastre.

In ultimii ani s-au dezvoltat foarte multe restaurante de tip vanatoresc si chiar a crescut numarul acestora fiind o atractie foarte importanta pentru clienti, personalul acestora reusind sa le satisfaca toate nevoile si cerintele fiind la ialtimea asteptarii acestora.

Descarcă atestat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Tehnologia obtinerii preparatelor din vanat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
24 pagini
Imagini extrase:
24 imagini
Nr cuvinte:
5 917 cuvinte
Nr caractere:
28 668 caractere
Marime:
638.04KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Atestat
Materie:
Turism și Alimentație
Tag-uri:
vanat, gastronomie
Predat:
la liceu
Sus!