Preparatele din vanat au reprezentat tot timpul un deliciu culinar, inca din cele mai vechi timpuri preparatele din vanat au fost preferatele regilor si boierilor si nu lipseau de pe masa acestora cand erau evenimente mai speciale.
In zilele de astazi tot mai multe persoane apreciaza calitatile nutritive si nu in ultimul rand gustul deosebit de placut ale preparatelor de vanat realizate in restaurantele cu specific de catre bucatari foarte priceputi
In economia de piata democartica totul se calculeaza, prin urmare datele luate initial in legatura cu numarul participantilor si meniul ales sunt esentiale. Acestea avand rolul de a atrage clientii cu preparatele moderne, gustoase, satioase, aranjate estetic din carne de vanat.
Carnea de vanat reprezinta una din sursele principale si naturale ale tarii noastre.
In ultimii ani s-au dezvoltat foarte multe restaurante de tip vanatoresc si chiar a crescut numarul acestora fiind o atractie foarte importanta pentru clienti, personalul acestora reusind sa le satisfaca toate nevoile si cerintele fiind la ialtimea asteptarii acestora.
Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.