Atestat / Turism si alimentatie / Liceu
CAPITOLUL I 1.SISTEMUL DE SERVIRE INDIRECT SAU FRANCEZ Acest sistem de servire consta in aducerea preparatelor transate, montate de la sectie intr-un numar sau cantitate mai mare, pe obiecte de servire si se prezinta consumatorilor, in aceleasi conditii ca si la sistemul de servire... citeste tot atestatul
Atestat / Turism si alimentatie / Liceu
CAPITOLUL I 1.SERVIREA PREPARATELOR DE BAZA Preparate de baza deoarece, spre deosebire de cele care se servesc ca prim fel, au o structura complexa si o valoare nutritiva mai ridicata. Aceste preparate, pe langa legume, contin carne si alte adaosuri care asigura organismului substantele... citeste tot atestatul
Atestat / Turism si alimentatie / Liceu
CAPITOLUL I 1.MICUL DEJUN Micul dejun este, prin traditie, mai curand o masa britanica decat una continentala: originea ei trebuie cautata in perioada in care masa se lua in familie. In trecut era o masa substantiala, fiind alcatuita din sase sau sapte feluri.Pentru europeni micul dejun... citeste tot atestatul
Atestat / Turism si alimentatie / Liceu
CAP.I. Oferta Turistica din Coasta Dalmatiei 1.Infomatii generale Dalmatia este o regiune de pe coasta estica a Marii Adriatice, in Croatia de astazi, de la insula Rab in nord-vest pana la Golful Kotor (Boka Kotorska) in sud-est. Hinterlandul, Dalmatia interioara (Zagora), are de la... citeste tot atestatul
Atestat / Turism si alimentatie / Liceu
ARGUMENT Pe masura trecerii timpului motivatiile de calatorie s-au diversificat, pe masura ce au aparut nevoi si dorinte noi, multiple si mult mai complexe, determinate de trasformarile inregistrate la nivelul societatii, in diferitele epoci istorice. Expertii in domeniu, considera... citeste tot atestatul
Atestat / Turism si alimentatie / Liceu
Argument De ce am ales Targu Mures dintre numeroasele zone turistice ale tarii noastre? Pentru ca este taramul lucrurilor simple ,pentru ca nicaieri nu se pastreaza mai bine bogatele traditii populare si obiceiurile care au supravietuit de-a lungul secolelor, nefiind alterate de catre... citeste tot atestatul
Atestat / Turism si alimentatie / Liceu
CAPITOLUL I - POTENTIALUL TURISTIC AL ELVETIEI 1.1. Potentialul turistic natural al Elvetiei 1.1.1. Relieful In Elvetia se disting trei regiuni principale: - Alpii Elvetiei ocupa 58% din suprafata tarii, in toata partea meridionala, centrala si orientala a Elvetiei. - Muntii Jura ocupa... citeste tot atestatul
Atestat / Turism si alimentatie / Liceu
Capitolul 1 Argument ,,Majoratul" este varsta la care o persoana devine majora din punct de vedere civil. In ziua atingerii majoratului, in multe culturi, se organizeaza petreceri. In Romania, varsta la care o persoana devine majora este de 18 ani. Am ales aceasta tema deoarece... citeste tot atestatul
Atestat / Turism si alimentatie / Liceu
Capitolul I -Asezarea si descrierea zonei geografice Situata in partea sud-estica a Romaniei, provincia istorica Dobrogea reprezinta una din cele mai caracteristice regiuni extracarpatice, foarte variata in privinta reliefului si geologiei, dar si a microclimei, hidrografiei, florei si... citeste tot atestatul
Atestat / Turism si alimentatie / Liceu
Am ales ca tema de studiu pentru lucrarea mea de atestat "Politica de promovare si comercializare a produsului turistic" deoarece mi se pare o tema interesanta de dezbatut, dat fiind faptul ca in ziua de azi, in domeniile pe care as dori sa le frecventez in viitor, respectiv... citeste tot atestatul