Site parfumuri

Previzualizare atestat:

Cuprins atestat:

1.Introducere 2
1.1 Istoria parfumului 3
2. Generalitati despre limbajul HTML 4
2.1 Avantajele folosirii Flash-ului pe web 9
2.2 Dezavantaje ale utilizarii Flash-ului 11
3. Cerinte hardware si software 13
4. Structura si continutul proiectului 13
5.Bibliografie 18

Extras din atestat:

Lucrarea de fata are ca tema prezentarea principalelor marci de parfumuri :

1)Bvlgari

2)Calvin Klein

3)Christian Dior

4)Diesel

5)Dolce & Gabbana

6)Giorgio Armani

7)Givenchy Gucci

8)Hugo Boss

9)Kenzo

10)Lacoste

11)Paco Rabanne

Aplicatia a fost realizata in cea mai mare parte in limbajul HTML, prin programare direct in cod sursa (scrierea liniilor de comanda).

1.1 Istoria parfumului

Parfumurile au fascinat dintotdeauna, fiind considerate nu doar un lux necesar, ci si un simbol al civilizatiei, o arta ai carei maestri erau respectati si aproape temuti, fiind vazuti in Antichitate ca detinatori ai tainelor zeilor, iar mai apoi, in Evul Mediu, devenind nu doar parfumieri, ci si alchimisti si magi. Epoca moderna si contemporana ii transforma pe parfumieri in specialisti foarte cautati si 'vanati' de marile case producatoare, un adevarat profesionist fiind foarte greu de pregatit si pastrat, intr-o lume in care concurenta este deosebit de puternica.

Cele mai vechi parfumuri din lume au fost descoperite pe insula cunoscuta mitic ca fiind locul de nastere al Afroditei, zeita greaca a dragostei si a frumusetii. Descoperite pe insula mediteraneana Cipru in 2003, parfumurile dateaza de mai mult de 4000 de ani.

Fascinanta istorie a parfumurilor incepe, potrivit cercetatorilor, inca din preistorie. S-au gasit destule dovezi care sustin aceasta teorie, de la urme de uleiuri aromatice la vase care contineau esente extrase din plante si flori, asa ca se poate spune ca istoria parfumurilor este la fel de veche precum cea a umanitatii.

Numele de parfum provine dintr-un ritual, prin excelenta religios - arderea tamailor - cu raspandire mondiala si cu o semnificatie originala tulburatoare: per fumum, prin fum catre divinitati.

In Mesopotamia, parfumul era folosit ca semn al nobletii. In timp insa, parfumul folosit zilnic devine simbol al dezvoltarii si al civilizatiei. Descoperirile arheologice din Mesopotamia arata ca industria cosmeticelor se dezvoltase cu adevarat, tablitele cu inscriptii reprezentand in zilele noastre o prima sursa de informare.

Ulterior, moda parfumului a fost preluata si in Egipt. Aici parfumul era folosit doar in ceremoniile religioase si in ritualurile funerare. Dupa inventarea sticlei, aceasta a inceput sa fie folosita ca recipient pentru parfum. Moda sticlei a fost transmisa pana in Grecia. In Egiptul Antic s-a dezvoltat una dintre cele mai impresionante industrii cosmetice din acele vremuri, iar parfumurile jucau un rol esential.

In loc de a folosi pur si simplu miresmele si aromele, Islamul a transformat aceasta moda intr-o arta impresionanta si ulterior intr-o industrie, care depasea tot ce se mai facuse pana atunci. Avand acces mai usor si mai ieftin la materiile prime necesare, inclusiv florile si mirodeniile rare, precum si o forta de munca specializata, cu numerosi parfumieri care au invatat repede tainele acestei arte, lumea islamica s-a dovedit un producator redutabil. In scurt timp, lumea nu mai vorbea de aromele si miresmele create in imperiul roman, ci de parfumurile vrajite ale arabilor.

2. Generalitati despre limbajul HTML

Aparitia internetului nu poate fi atribuita unei singure persoane. Tehonologia ce sta la baza internetului este atat de complexa si in continua schimbare incat este mai mult decat evident ca o serie de persoane si-au adus aportul la aceasta inventie care a schimbat cu totul lumea in care traim.

Internetul este rezultatul muncii a zeci de cercetatori, programatori si ingineri

Bibliografie:

http://ro.wikipedia.org/wiki/Dreamweaver

http://ro.wikipedia.org/wiki/Adobe_Flash

http://www.parfumuriok.net/

http://www.parfumania.ro/

http://www.parfumeria.ro/

http://www.esente.ro/

http://www.parfumuri-romania.ro/

Lewis, Tom; (2002), "HTML for the web", 2002 Ed. OceanPress.

Download atestat

Primești atestatul în câteva minute,
cu sau fără cont

Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
19 pagini
Imagini extrase:
19 imagini
Nr cuvinte:
4 124 cuvinte
Nr caractere:
22 492 caractere
Marime:
1.49 MB (arhivat)
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Atestat
Materie:
Informatica
Data publicare:
04.01.2018
Structură de fișiere:
  • Site parfumuri.doc
Predat:
la liceu
Profil:
Real

Ai gasit ceva în neregulă cu acest document?

Te-ar putea interesa și:
Parfumurile in antichitate Cuvantul parfum vine din sintagma latineasca per fumus, insemnand...
Cuvantul "parfum" vine din sintagma latineasca "per fumus", insemnand...
1.Scurt istoric Numele de parfum provine din latinescul "per fumum" (pentru fum)...
1. Introducere In aceasta lucrare am decis sa analizez comparativ trei site-uri de comert...
Introducere Pare sa nu existe vreun lucru care sa aiba miros, fie placut, tulburator exotic ori...
Sus!