Tehnologia fabricării pâinii negre

Previzualizare atestat:

Cuprins atestat:

1. Argument (prezentare generala) pag 4
2. Schema tehnologica pag 5
3. Proces tehnologic
3.1 Reteta de fabricatie pag 6
3.2 Materii prime si auxiliare pag 7
3.3 Operatii tehnologice pag 11
4. Caracteristicile produsului :
4.1 Caracteristici organoleptice pag 17
7. Norme de igiena pag 18
8. Bibliogarafie pag 20

Extras din atestat:

1. ARGUMENT

Produsele de panificatie au un rol insemnat in satisfacerea cerintelor de hrana ale populatiei, intrucat painea constituie un aliment de baza, care se consuma zilnic.

Painea furnizeaza organismului uman o parte insemnata din substantele care ii sunt necesare pentru activitatea vitala. Din punct de vedere al fiziologiei alimentatiei, painea, ca principal reprezentant al produselor de panificatie, are o importanta deosebita in ratia zilnica si constituie obiectul unor serii largi de cercetari in domeniul alimentatiei rationale, echilibrate.

In linii generale, se apreciaza valoarea alimentara a painii dupa valoarea energetica (puterea calorica) a principalilor componenti, cu valoarea fiziologica, adica valoarea proteica, minerala si vitaminica.

Descarcă atestat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Tehnologia Fabricarii Painii Negre.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (6 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
22 pagini
Imagini extrase:
22 imagini
Nr cuvinte:
4 183 cuvinte
Nr caractere:
25 841 caractere
Marime:
61.62KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Atestat
Materie:
Industrie Alimentară
Tag-uri:
atestat, tehnologie
Predat:
la liceu
Profesorului:
prof. STOIAN GABRIELA
Sus!