Atestat / Industrie alimentara / Liceu
Argument Bauturile racoritoare sunt produse care se pot obtine din: sucuri de fructe sau legume, esente sau macerate alcoolice din plante si seminte aromate, cu adaos de: zahar, acizi alimentari, coloranti sintetici, etc. Bauturile racoritoare pot fi: limpezi; cu pulpa; opalescente;... citeste tot atestatul
Atestat / Industrie alimentara / Liceu
Argument Tema proiectului meu se numeste "Studiu asupra diferitilor parametri intre berea blonda si berea bruna" si am ales sa fac aceasta lucrare pentru ca mi se pare un studiu interesant si in special pentru a observa diferentele intre parametrii calitativi care apar la... citeste tot atestatul
Atestat / Industrie alimentara / Liceu
MOTTO: " Fructele de padure, un izvor de ingrediente benefice organismului " Argument Am ales aceasta tema, "Actiuni benefice ale fructelor de padure - uleiurile volatile din fructele de padure", deoarece sunt pasionata de aceste tipuri de subiecte, este interesant... citeste tot atestatul
Atestat / Industrie alimentara / Liceu
Argument 'Vinul este o poezie imbuteliata.' Robert Louis Stevenson Prepararea vinului, alaturi de cultivarea vitei de vie, este cunoscuta din cele mai vechi timpuri si reprezinta o meserie, o arta, care era practicata de o anumita categorie de oameni si se transmitea de la o generatie... citeste tot atestatul
Atestat / Industrie alimentara / Liceu
Argument Zaharul constituie unul din cele mai importante alimente, fiind un produs pe care organismul uman il asimileaza in totalitate, caracterizat si printr-o valoare calorica ridicata. Zaharul este una din cele mai vechi marfuri (deopotriva cu bumbacul si graul) in istoria... citeste tot atestatul
Atestat / Industrie alimentara / Liceu
Argument Rachiul din tescovina este o bautura alcoolica obtinuta prin distilarea tescovinei, la care se adaoga apa si maiaua de drojdii. Tescovina rezultata de la prelucrarea strugurilor poate fi tescovina dulce si tescovina fermentata. Prima rezulta de la prelucrarea strugurilor albi,... citeste tot atestatul
Atestat / Industrie alimentara / Liceu
I Argument Vinifcatia reprezinta procesul industrial de prelucrare a strugurilor in scopul prepararii vinurilor si a produselor pe baza de vin. Vinul este bautura obtinuta exclusiv prin fermentarea alcoolica completa sau partiala a strugurilor proaspeti, zdrobiti sau nezdrobiti ori a... citeste tot atestatul
Atestat / Industrie alimentara / Liceu
Termenul de bautura racoritoare (popular ,,suc") se refera in special la bauturile carbogazoase sau necarbogazoase obtinute din concentrati, desi in sens larg desemneaza orice bautura care nu contine alcool. Sucurile sunt lichide care se consuma pentru potolirea setei si totodata... citeste tot atestatul
Atestat / Industrie alimentara / Liceu
Argument Tipul indicatorilor se stabilese in general de datele care caracterizeaza de obiectivul urmarit:apa de baut, apa de irigatie, apa de imbaiere etc; multi vor fi indicatori comuni data fiind influenta unitara a apei asupra sanatati. Numarul indicatorilor alesi nu trebuie sa fie... citeste tot atestatul
Atestat / Industrie alimentara / Liceu
Cap 1. Calitatea vinului- aprecierea calitatii vinului Bautura extrem de populara si preferata bucatariilor europene si mediteraneene, vinul rosu este un produs gasit in multe varietati, reflectand diversitatea solului, a climatului si a culturii din care face parte. Subtierea sangelui... citeste tot atestatul