Înregistrarea în contabilitate a intrărilor de bunuri la SC Spera SH SRL

Previzualizare atestat:

Extras din atestat:

PREZENTAREA GENERALA A FIRMEI SC SPERA SH IMPEX SRL

S.C. SPERA SH IMPEX S.R.L. a fost infiintata in 1994 si are ca obiect de activitate realizarea unei game variate de confectii textile.

Firma S.C.SPERA SH IMPEX S.R.L.cu sediul in Cluj Napoca, judetul Cluj, strada Marasesti, nr.9, blF, ap.1,sc.D, avand numarul de inregistrare din registrul comertului J12/1801/1994,cu o activitate preponderenta de fabricare si comercializare de produse textile ,cod grupa CAEN: 4711,avand codul fiscal RO5869595. Aceasta firma si-a inceput activitatea in 1994, confectionand fete de masa si garnituri de pat La un targ la Bucuresti, S.C.SPERA SH IMPEX S.R.L. a fost contactata de reprezentantii unei firme care i-au propus sa confectioneze haine pentru pentru femei si costume de baie. Societatea avea in acel moment 20 angajati si fabrica 4.000 costume de baie pe luna. In prezent s-a ajuns la aproape 200.000 articole confectii pe luna.

Firma a achizitionat de-a lungul timpului mai multe linii complete pentru realizarea confectiilor din tricot incepand cu costume de baie si pana la cele mai dificile modele de tricoturi. De asemenea, a achizitionat linii tehnologice in vederea confectionarii produselor din materie prima de grosime medie.

In anul 1995, a castigat in urma unei licitatii un spatiu pe care l-a dotat ultramodern si in care isi desfasoara activitatea in prezent.

In anul 2000 s-a deschis in cadrul firmei ,,Centrul Integrat de Croitorie Broderie", o sectie dotata cu o masina de croit de ultima generatie si o masina de brodat computerizata.

In anul, activitatea S.C. SPERA SH IMPEX S.R.L. a fost certificata de catre organismul de certificare TUV SUDDEUTSCHLAND. In urma auditului de calitate, s-au remediat toate neconformitatile constatate iar toate produsele oferite sunt certificate ISO 9001. In acelasi an, firma a beneficiat de o finantare in cadrul programului Fondul de Dezvoltare Regionala prin care a achizitionat o masina de brodat automata cu 12 capete.

In anul 2006, societatea a castigat un proiect in cadrul programului PHARE prin care s-au achizitionat echipamente performante pentru brodat, stantat si tiparit confectii textile.

Compania are un program de investitii si dezvoltare continua, pentru realizarea acestuia avand nevoie de resurse financiare semnificative.

Descarcă atestat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Inregistrarea in Contabilitate a Intrarilor de Bunuri la SC Spera SH SRL.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
25 pagini
Imagini extrase:
25 imagini
Nr cuvinte:
6 132 cuvinte
Nr caractere:
37 335 caractere
Marime:
54.24KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Atestat
Materie:
Economia Intreprinderii
Tag-uri:
Economie, intreprindere, atestat
Predat:
la liceu
Profesorului:
Bodea Gheorghe
Sus!